Pakkauskoot: Oman valinnan mukaan
Ainesosat:

Biokomposiitti, puu, metalli

Kierrätysohje: Ellei uudelleenkäyttö mahdollista tuote lajitellaan lähimpään kierrätyspisteeseen.

Puustelli Miinus

Muunneltava, uudenlaista runkomateriaalia hyödyntävä pitkäikäinen ja käyttöä kestävä kotimainen keittiömallisto

Vastuullisuus

Puustelli Miinus-keittiö on kestävämpi valinta, sillä se on tehty kestämään aikaa ja käyttöä ja tuotannossa hyödynnetään puuteollisuuden hukkavirtoja.

Puustelli Miinus-keittiö on kovaa käyttöä kestävä ja pitkäikäinen, kestävämpi valinta keittiöksi. Keittiö suunnitellaan jokaiselle käyttäjälleen sopivaksi. Uudenlainen runkomateriaali mahdollistaa keittiön osien muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden muuttuessa ilman, että koko runkoa tarvitsee vaihtaa. Keittiörungoissa käytetty patentoitu biokomposiitti on kevyt ja kestävä materiaali, jossa käytetään kotimaisen puuteollisuuden hukkavirtoja sekä polypropyleeniä. Biokomposiitti kestää perinteisiä kalustemateriaaleja paremmin kosteutta ja kovaa rasitusta, eikä kerää pölyä. Rungon kestävyydestä kertoo 30 vuoden takuu. Biokomposiittia käytettäessä ei synny hukkaa, vaan kaikki materiaali voidaan käyttää lopputuotteeseen ja tarvittaessa esimerkiksi valmistuksessa rikkoutuneen kehikon materiaali käyttää uudelleen.

Kaikki puumateriaali on FSC- tai PEFC-sertifioitua eli puu on hankittu laillisesti ja vastuullisen metsänhoidon periaatteita noudattaen korjatusta metsästä. Tuotannossa ja puumateriaalin pintakäsittelyssä käytetään ainoastaan formaldehydittömiä liimoja sekä vähäpäästöisiä, vesiliukoisia tuotteita, jotka eivät sisällä myrkyllisiä liuottimia. Keittiöllä on M1-sisäilmaluokitus ja kaikki keittiön osat on mahdollista käyttää uudelleen ja kierrättää.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen