Suomen vastuullisin tuote 2022 -yleisöäänestys on auki. Äänestä ja osallistu arvontaan!

Ostavastuullisesti.fi järjestää Suomen ensimmäisen vastuullisten tuotteiden ja palveluiden maksuttoman messutapahtuman Helsingin Kattilahallissa 8.–9.10.2022! Ovet ovat auki molempina päivinä klo 10-18. Kestävän elämän tapahtuma 2022 on Suomen ensimmäinen kestävään elämäntapaan ja vain vastuullisiin tuotteisiin sekä palveluihin keskittyvä tapahtuma. Helsingin Kattilahalliin rakentuu syksyisenä viikonloppuna kestävän elämän tuotteita ja palveluita esittelevä keidas, jota täydentää inspiroivat puheenvuorot ja haastattelut. 

Tapahtumassa pääset tutustumaan sivustolta tuttuihin tuotteisiin ja palveluihin, sekä aivan uusimpiin kestävää elämää tukeviin innovaatioihin. Kaikki tapahtuman tuotteet ja palvelut ovat Ostavastuullisesti.fi-sivustolta tutun Vastuullisuuspaneelin hyväksymiä. Vastuullisuusarvioinnit perustuvat yritysten antamaan tai julkisista lähteistä saatavilla olevaan tietoon.

Puheohjelmassa ovat mukana muun muassa Pentti Arajärvi, Third Rockin toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikutta Leo Stranius, Vastuullisuuspaneelin asiantuntijat sekä keskustelijoita kestävän ruoan, tekstiilin, kosmetiikan sekä ympäristönsuojelun saralta. Tapahtuman juontaa tietokirjailija ja tulevaisuusvisionääri Perttu Pölönen.

Tapahtumaa tukevat pääyhteistyökumppanimme Puustelli Miinus, Kotipizza ja Alko.

#kestävänelämäntapahtuma #ostavastuullisesti #suomenvastuullisintuote2022

Etsimme Suomen vastuullisinta tuotetta

Tänä syksynä valitaan ensimmäistä kertaa Suomen vastuullisin tuote. Kilpailu kamppailee viherpesua vastaan nostamalla parrasvaloihin kestävää elämäntapaa tukevia tuotteita ja palveluita. Voittajan valitsee riippumaton Vastuullisuuspaneeli Ostavastuullisesti.fi-sivuston kestävämmäksi valinnaksi kuratoitujen tuotteiden ja palveluiden joukosta

Kruunaamme myös yleisön suosikin! Voit osallistua äänestämällä mielestäsi vastuullisinta tuotetta valikoimassamme. Äänestäneiden kesken arvomme seitsemän huikeaa palkintoa valikoimastamme. 

Voit tutustua arvonnan sääntöihin täältä.

Suomen vastuullisin tuote julkistetaan Kestävän elämän tapahtumassa Helsingin Kattilahallissa 9. lokakuuta 2022.

Suomen vastuullisin tuote -kilpailua tukee JCDecaux Finland ja Brunnen Communications

Yhteistyössä Kestävän elämän tapahtumassa:

Jo mukana Kestävän elämän tapahtumassa 2022: