Ostavastuullisesti.fi järjestää Suomen ensimmäisen vastuullisten tuotteiden ja palveluiden maksuttoman messutapahtuman Helsingin Kattilahallissa 8.–9.10.2022!

Kestävän elämän tapahtuma 2022 on Suomen ensimmäinen kestävään elämäntapaan ja vain vastuullisiin tuotteisiin sekä palveluihin keskittyvä tapahtuma. Helsingin Kattilahalliin rakentuu syksyisenä viikonloppuna kestävän elämän tuotteita ja palveluita esittelevä keidas, jota täydentää inspiroivat puheenvuorot ja haastattelut. 

Tapahtumassa pääset tutustumaan sivustolta tuttuihin tuotteisiin ja palveluihin, sekä aivan uusimpiin kestävää elämää tukeviin innovaatioihin. Kaikki tapahtuman tuotteet ja palvelut ovat Ostavastuullisesti.fi-sivustolta tutun Vastuullisuuspaneelin hyväksymiä. 

Puheohjelmassa ovat mukana muun muassa presidenttipari Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi, Vastuullisuuspaneelin asiantuntijat sekä keskustelijoita kestävän ruoan, tekstiilin, kosmetiikan sekä ympäristönsuojelun saralta. Tapahtuman juontaa tietokirjailija ja tulevaisuusvisionääri Perttu Pölönen. Ohjelma ja aikataulu julkaistaan elokuussa 2022!

Tapahtumaa tukevat pääyhteistyökumppanimme Puustelli Miinus, Kotipizza ja Alko.

#kestävänelämäntapahtuma #ostavastuullisesti #kulutavastuullisesti

Yhteistyössä:

Mukana Kestävän elämän tapahtumassa 2022: