Suomen vastuullisin tuote 2022 -yleisöäänestys on auki. Äänestä ja osallistu arvontaan!

Ehdota tuotetta tai palvelua

Puuttuuko sivustoltamme jokin tuote, jonka koet kuuluvan kestävämpiin valintoihin?

Ostavastuullisesti.fi:ssä esitellään vain Vastuullisuuspaneelin kuratoinnin läpäisseitä tuotteita ja palveluita. Pyrimme löytämään tämän hetken parhaimmat tuotteet ja palvelut mukaan valikoimaan.

Tiimimme työskentelee jatkuvasti etsien uusia kestävämpi valintoja kuratoitavaksi. Voit auttaa meitä täydentämään valikoimaa ehdottamalla mielestäsi sopivia tuotteita tai palveluita. Käymme kaikki ehdotukset läpi ja olemme niiden perusteella yhteydessä kyseisen tuotteen tai palvelun edustajaan. Kerromme heille toiveestasi ja ehdotamme sen hakemista kuratoitavaksi. 

Ostamalla vastuullisesti voimme vaikuttaa yhdessä siihen, millainen valikoima meille on tarjolla tulevaisuudessa.

 

Ota yhteyttä

Kehitämme sivustoa jatkuvasti, ja palautteesi on meille tärkeää. Jos sinulla on kysyttävää tai törmäsit sivustolla ongelmaan, voit jättää meille viestin lomakkeen kautta. 

 

Lämmin kiitos, että ehdotit uutta tuotetta valikoimaamme! Asiakkaiden toiveilla on yritysten toiminnalle suuri merkitys. Jos haluat vauhdittaa lempituotteesi tulemista sivuillemme, voit olla myös itse suoraan yhteydessä tuotteen valmistajaan ja kertoa heille Ostavastuullisesti.fi -sivustosta. 

Voit esimerkiksi lähettää yrityksen edustajille tai asiakaspalveluun sähköpostia ja kerro, että haluaisit nähdä heidän tuotteensa tai palvelunsa sivustolla. Liitä mukaan myös sivustosta kertova infokirje, jonka voit ladata alta. 

Myös me Ostavastuullisesti.fi -tiimissä teemme jatkuvasti parhaamme, jotta saamme asiantuntijoiden tarkasteluun koko ajan lisää vastuullisia tuotteita ja palveluita. Yhdessä voimme luoda kestävämpää tapaa kuluttaa!