Pakkauskoot: 5 l &15 l
Kierrätysohje: Pakkauksen voi hävittää energiajätteenä.

ElaProof Indoor sisäkäyttöön

Vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite sisätiloihin

Vastuullisuus

ElaProof Indoor pinnoitteet ovat kestävämpi valinta, sillä niillä voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää. Samaa hyvin säilyvää tuotetta voidaan käyttää rakennuksen useissa eri kohdissa jolloin monia usein liuotinpohjaisia tuotteita ei tarvita.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. M1-hyväksytty ElaProof Indoor on käyttövalmis 1-komponenttinen vesipohjainen pinnoite rakenteiden ja rakennusten sisäilmatiivistykseen ja radonsuojaukseen. M1-luokkaan kuuluvat sisätiloissa käytettävät rakennusmateriaalit, joista haihtuu erittäin vähän yhdisteitä huonetilaan. ElaProof Indoor on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Pinnoite on Avainlipputuote, joka valmistetaan Suomessa ja 80% raaka-aineista on kotimaisia. Tuote on liuotinvapaa ja sen pH on neutraali ja kuivunut pinnoite kestää vettä ja pakkasta. Sisällä tuotetta voi käyttää esimerkiksi läpivientien tiivistykseen ja sisäilmatiivistykseen sekä radonvuotojen tiivistykseen. Työstäessä ei tarvita erityisiä suojavarusteita.

Tuotteet valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla ja ne vat pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Tuotteet säilyvät avattuna vähintään 12 kuukautta kun ne säilytetään ohjeen mukaan. Työvälineet voi pestä vedellä ja kuivuneen aineen voi puhdistaa mekaanisesti tai orgaanisilla liuottimilla, kuten ksyleenillä. Pinnoittamalla käyttökohteet saavat pidemmän elinkaaren. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan maan vaativissa sääolosuhteissa. Laboratorio-olosuhteissa suoritettujen nopeutettujen säärasitustestien perusteella kuivuneen ElaProof-pinnoitteen elinikä on yli 15 vuotta.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen