Pakkauskoot: Pakkauskoot vaihtelevat suuresti riippuen onko tuote yksittäinen kannettava tietokone vai onko kyseessä näyttö + pöytäkone. Tuotteiden pakkauskoot ja painot ovat nähtävillä Taitonetin tuotesivuilla.
Kierrätysohje: Ennen kierrätystä kannattaa pohtia, voisiko tietokoneen käyttöikää vielä jatkaa huoltotoimenpiteillä. Verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa jaamme vinkkejä koneiden käyttöiän jatkamiseen. Asiakaspalvelumme neuvoo chatin ja puhelimen kautta ongelmatilanteissa. Mikäli kone on niin rikki, että sitä ei kannata korjata, otamme ne vastaan ja kierrätämme tietoturvallisesti eteenpäin.

Huolletut tietokoneet

Huolletut, yrityskäytöstä poistetut leasing-tietokoneet

Vastuullisuus

Taitonetin huolletut tietokoneet ovat kestävämpi valinta, sillä yrityksen toiminta perustuu kiertotalouden periaatteille. Pidentämällä tietokoneiden käyttöikää säästyy uusien materiaalien tuottamiseen tarvittavia luonnonvaroja. Yhden 14-tuumaisen kannettavan tietokoneen uudelleenkäyttö säästää luonnonvaroja noin 238 kg sekä hiilidioksidipäästöjä noin 112 kg.

Yrityskäytöstä poistetut leasing-tietokoneet

Taitonetti huoltaa ja myy käytettyjä tietokoneita. Käytetyt yrityskoneet ovat olleet ennen myyntiä yritysten leasing-käytössä ja ne on tarkasti huollettu, uudelleen asennettu sekä luokiteltu ulkoisen kunnon mukaan. Tietokoneet tulevat Taitonetille pääasiassa Suomesta ja muista Pohjois-Euroopan maista. Valikoima koostuu laadukkaista ja huollettavista tietokoneista. Tuotteiden kunnostuksessa hyödynnetään kierrätettyjä varaosia. Varaosat saadaan yrityksiltä hankituista koneista jotka todetaan asennusprosessissa viallisiksi. Rikkinäiset osat kierrätetään Kuusankoski Recyclingin kautta.

Tuotteiden huolto

Tuotteet pakataan pahvilaatikoihin ja pehmusteena käytetään muovinkierrätykseen sopivia ilmatäytteisiä pehmusteita. Mikäli myydyssä tuotteessa on vikaa, ne takuuhuolletaan. Tarjolla on kaikkien koneiden huoltopalvelu, jolla tietokoneiden käyttöikää voidaan pidentää. Lisäksi asiakkaille tarjotaan myös vinkkejä tietokoneen käyttöiän pidentämiseen. Mikäli kone on korjauskelvoton, se otetaan takaisin ja kierrätetään tietoturvallisesti.

Taitonetti työnantajana

Taitonetissä työskentelee eri taustaisia ihmisiä ja rekrytoinneissa pyritään ennakkoluulottomuuteen. Suurin osa työntekijöistä on palkattu harjoitteluiden kautta, joita tarjotaan paikallisten koulujen opiskelijoille yhteistyössä oppilaitosten kanssa.