Kuuntele KunnonMuutto yrittäjien tarina Kestävä elämä -podcastista!

Ekologinen muuttopalvelu

Kuljetus- ja muuttokeikkoja uusiutuvia polttoaineita käyttävällä kalustolla, myös kierrätyspalvelut ja loppusiivoukset

Vastuullisuus

KunnonMuutto Oy:n palvelut ovat kestävämpi valinta, sillä biokaasua ja uusiutuvaa dieseliä käyttämällä vähennetään liikkumisesta aiheutuvia kasvihuonekaasupäästöjä ja uudelleenkäytettävien materiaalien hyödyntämisellä sekä tavaran kierrättämisellä vähennetään uusien materiaalien käyttöä ja niiden valmistamisesta aiheutuvia päästöjä.

KunnonMuutto Oy:n palveluvalikoimaan sisältyvät muun muassa muutot, kuljetukset, kierrätyskeikat ja loppusiivoukset. Yrityksen kalusto kulkee tällä hetkellä biokaasulla ja uusiutuvalla dieselillä, minkä lisäksi kuljetuksissa tavaroiden suojaukseen käytetään ainoastaan uudelleenkäytettäviä ja kestäviä materiaaleja, kuten kierrätysmattoja. Yritys tekee kuljetus- ja muuttokeikkoja biokaasulla myös Eurooppaan. Yrityksellä on lisäksi oma kierrätysryhmä, jossa myydään tavaroita, joilla ei enää muutoin olisi jatkokäyttöä.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen