Pakkauskoot: 20 kg
Kierrätysohje: Pakkauksen voi hävittää energiajätteenä.

ElaProof + SAND lattiapinnoite

Yksikomponenttiset pinnoitteet sisä- ja ulkotiloihin. Saatavilla hieno, keskikarkea ja karkea.

Vastuullisuus

ElaProof + SAND lattiapinnoite on kestävämpi valinta koska se on osa ElaProof-tuotesarjaa, jolla voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. M1 hyväksytty ElaProof SAND + lattiapinnoite koostuu ElaProof-pinnoitteen ja hiekan käyttövalmiista seoksesta ja soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. terasseille, portaisiin, parvekkeille ja kylpyhuoneisiin. M1-luokkaan kuuluvat sisätiloissa käytettävät rakennusmateriaalit, joista haihtuu erittäin vähän yhdisteitä huonetilaan.

Tuotteet valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla ja ne ovat pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Tuotteet säilyvät avattuna vähintään 12 kuukautta kun ne säilytetään ohjeen mukaan. Työvälineet voi pestä vedellä ja kuivuneen aineen voi puhdistaa mekaanisesti tai orgaanisilla liuottimilla, kuten ksyleenillä. Pinnoittamalla käyttökohteet saavat pidemmän elinkaaren. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan maan vaativissa sääolosuhteissa. Laboratorio-olosuhteissa suoritettujen nopeutettujen säärasitustestien perusteella kuivuneen ElaProof-pinnoitteen elinikä on yli 15 vuotta.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen