Pakkauskoot: 10x10x3 cm
Ainesosat:

lääketieteellinen silikoni (elastomeeri)

Kierrätysohje: Voi polttaa tai kierrättää sekajätteenä

Kuukupit

Kotimainen silikonista valmistettu kuukautiskuppi.
Kokoja saatavilla S, M ja L

Vastuullisuus

Nomai kuukupit ovat kestävämpi valinta, sillä kuukuppi kestää käytössä vuosia ja sillä voi korvata suuren määrän kertakäyttöisiä kuukautissuojia.

Nomai-kuukuppi on lääketieteellisestä silikonista valmistettu kestokuukautissuoja. Lääketieteellisen silikonin materiaali tulee Hollannista, se täyttää REACH-lainsäädännön ja sillä on ISO 100993 -sertifiointi biosopeutuvana lääketieteellisenä välineenä. Kuukupit valmistetaan valamalla Sastamalassa tehtaassa, joka lämmitetään 90 prosenttisesti biopohjaisella polttoaineella ja käyttösähkönä on fossiilisten ja turpeen (42%), ydinvoiman (50%) sekä uusiutuvien energianlähteiden (8%) sekoitus.

Tuotteet pakataan Turussa kierrätettävään kartonkipakkaukseen. Isommassa tuotepakkauksessa on biohajoavasta selluloosasta tehty ikkuna. Pakkaukset, tarrat ja käyttöohjeet valmistetaan Lahdessa. Tuotteen mukana tulee satiininen säilytyspussi, joka valmistetaan Kiinassa. Kotimaan sisäiset rahdit tehdään Posti Green palvelulla. Tuotteen tullessa elinkaarensa päähän se hävitetään sekajätteen mukana.