Pakkauskoot: 5 l & 15 l
Kierrätysohje: Pakkauksen voi hävittää energiajätteenä.

ElaProof H-käsimassa ulkokäyttöön

ElaProof H-käsimassa on käyttövalmis yksikomponenttinen käsityökaluilla levitettävä elastomeeri, joka sopii useimmille pinnoille ulkorakenteissa.

Vastuullisuus

ElaProof ulkokäyttöön tarkoitettu H-käsimassa on kestävämpi valinta, koska sillä voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää. Samaa hyvin säilyvää tuotetta voidaan käyttää rakennuksen useissa eri kohdissa jolloin monia usein liuotinpohjaisia tuotteita ei tarvita.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. ElaProof H-käsimassa on käyttövalmis yksikomponenttinen käsityökaluilla levitettävä kumimainen massa, joka sopii useimmille pinnoille ulkorakenteissa. Tuote takaa pitkäikäisen ja vesitiiviin suojakerroksen useimmille rakennusmateriaaleille, esim. pelti-, huopa-, tiili- ja mineriittikatoille, betonille, puulle ja kevytsoraharkoille. Massan käyttökohteita ovat mm. kattojen pinnoitus, paikkaus ja kunnostus sekä sokkeleiden ja ulkorakenteiden suojaus. Soveltuu myös sadevesijärjestelmien kunnostamiseen sekä läpivientien ja saumojen tiivistämiseen.

ElaProof H on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Vesipohjainen ElaProof on turvallinen käyttäjälle ja ympäristölle, käsittely ei vaadi erityisiä suojavarusteita.

ElaProof tuotteet valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla. Tuotteet ovat pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Tuotteet säilyvät avattuna vähintään 12 kuukautta kun ne säilytetään ohjeen mukaan. Työvälineet voi pestä vedellä ja kuivuneen aineen voi puhdistaa mekaanisesti tai orgaanisilla liuottimilla, kuten ksyleenillä. Pinnoittamalla käyttökohteet saavat pidemmän elinkaaren. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan maan vaativissa sääolosuhteissa. Laboratorio-olosuhteissa suoritettujen nopeutettujen säärasitustestien perusteella kuivuneen ElaProof-pinnoitteen elinikä on yli 15 vuotta.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen