Pakkauskoot: 110 g
Ainesosat:

ALFALFA: Puna-apilan ja sinimailasen versoja
PARSAKAALI: parsakaalin, puna-apilan ja sinimailasen versoja
TULINEN: Retikan, puna-apilan ja sinimailasen versoja

Silmusalaatti versot

Silmusalaatti on sekoite erilaisia versoja, jotka ovat kasvatettu siemenestä. Saatavilla neljää eri makua. Silmusalaattia on myynnissä kaikilla hyvin varustetuilla vihannesosastoilla.

Vastuullisuus

Silmusalaatti on kestävämpi valinta, koska se on ilmastoystävällistä ja energiatehokkaasti kasvatettua kasvisravintoa.

Silmusalaatit ovat luomuviljeltyjä ituja ja versoja Espoosta. Ne kasvatetaan vertikaaliviljelmänä vanhassa terminaalirakennuksessa sijaitsevassa kasvuhuoneessa, jossa on panostettu erityisesti energiatehokkuuteen. Ikkunattomat kasvatustilat vähentävät lämpöhukkaa. Kymmenessä kerroksessa kasvavat Silmusalaatit ovat vertikaaliviljeltyjä, joka säästää tilaa ja resursseja. Suljetussa ympäristössä kasvit saavat ihanteellisia kasvuolosuhteita valon, veden ja ilmaston näkökulmasta.

Silmusalaatit ovat luomutuotteita, jotka viljellään ilman kemiallisia torjunta-aineita ja keinolannoitteita, ravinteita kierrättäen ja luonnonvaroja säästäen. Ravinteita ei lisätä, vaan kaikki kasvamiseen tarvittavat ravinteet ovat siemenessä itsessään. Kaikki viljelyyn käytetty energia on sertifioitua EKOenergiaa. Pakkausvaiheessa versot pakataan kartonkirasioihin. Kasvihuone sijaitsee lähellä keskusliikkeiden terminaaleja, joka vähentää kuljetusten määrää ja samalla minimoi tarvittavan kuljetusmatkan.