Pakkauskoot: Kokovaihtoehdot: Kapea: 230cm (XS-M) 245cm (L-XL) 260cm (XL-XXL) / Normaali ja leveä: 240cm (XS-M) 255cm (L-XXL)
Ainesosat:

Suomalainen kasviparkittu poronnahka, nahkateollisuuden ylijäämänahka, kierrätetty nahka.

Kierrätysohje: Luonnonmateriaali

Kietaisuvyöt

Kotimaiset nahasta valmistetut kietaisuvyöt

Vastuullisuus

Kiedo-kietaisuvyöt ovat kestävämpi valinta, sillä niiden valmistuksessa huomioidaan hävikki ja osa tuotteista valmistetaan ylijäämästä sekä kierrätysmateriaalista.

Kiedon kietaisuvyöt valmistetaan käsityönä suomalaisesta poronnahasta, joka on kasviparkittu ilman haitallisia kemikaaleja, sekä teollisuuden ylijäämänahasta ja vanhoista nahkavaatteista. Noin 60 prosenttia materiaalista on uutta, loput kierrätettyä tai muun tuotannon ylijäämää. Solmittaviin vöihin ei tarvita metalliosia, ne ovat käytössä hyvin kestäviä ja suunnittelussa pyritään ajattomaan designiin. Vöitä valmistetaan vain pieniä eriä jolloin ylijäämää ei synny, vaan kaikki tuotteet myydään. Valmistuksessa työllistetään neljää suomalaista pienyritystä ja syntyvästä hävikkimateriaalista Kiedon yhteistyökumppanit valmistavat koruja ja asusteita. Tuotteet solmitaan leikkuun ylijäämästä ja pakataan kierrätettyyn silkkipaperiin sekä FSC-sertifioituihin kotimaisiin paperisiin postituspusseihin kuljetusta varten.