Pakkauskoot: 270g
Ainesosat:

Luomu soijapapu (67%), vesi.

Kierrätysohje: 7 Muovit, muut. Puhdas ja kierrätyskelpoinen muovipakkaus muovien keräysastiaan.

Luomu Jalotofut

Kotimainen luomutofu jonka variantteihin kuuluu Maustamaton, Kylmäsavu, Marinoitu ja Hampunsiemen -tofut.

Vastuullisuus

Jalofoods luomutofut ovat kestävämpi valinta, sillä ne on energiatehokkaasti tuotettua runsasproteiinista kasvisravintoa. Lisäksi soijapapujen luomuviljely parantaa maaperän hedelmällisyyttä ja ylläpitää biologista monimuotoisuutta.

Maustamaton luomutofu on valmistettu eurooppalaisista luomuviljellyistä soijapavuista Tammisaaressa.

Luomu kylmäsavutofu on maustettu luonnollisella savuaromilla ja perinteisellä japanilaisella luomulaatuisella gluteenittomalla Shoyu-soijakastikella.

Marinoitu luomutofu on maustettu basilikalla, valkosipulilla ja gluteenittomalla Shoyu-soijakastikeella. Mausteet ovat luomulaatuisia.

Hampunsiemen luomutofu on Suomessa luomuviljellyistä hampunsiemenistä Tammisaaressa valmistettu luomutofu.

Jalofoodsin Jalotofut valmistetaan eurooppalaisista luomuviljellyistä soijapavuista Tammisaaressa. Soijapavut viljellään ilman kemiallisia torjunta-aineita ja keinolannoitteita, luonnonvaroja säästäen ja maan kasvukuntoa parantaen. Jalotofu on erittäin proteiinipitoinen tuote, jolla on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki kuin eläinproteiineilla. Tuotteen Avainlippu-merkki kertoo sen kotimaisesta valmistuksesta ja paikallisten työllistämisestä.

Tuotantoprosessissa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen: tehtaalla on oma aurinkovoimala, maalämpöpumppu ja lämmön talteenotto- sekä kierrätysjärjestelmä, jolla tofun valmistuksesta syntyvä lämpö otetaan talteen ja käytetään rakennuksen lämmittämiseen. Kaikki hankittava sähkö on sertifioitua EKOenergiaa.

Tuotannosta syntyvät sivuvirrat käytetään mm. biokaasun valmistukseen ja tehtaan yhteyteen valmistui oma biokaasulaitos vuonna 2021. Tuotannosta jäljellejäävät hiilidioksidipäästöt on kompensoitu Myclimate-säätiön kautta Nepalin luomulannoiteprojektissa.

Tuotteet pakataan kierrätettävään muovipakkaukseen.