Pakkauskoot: 250g
Ainesosat:

vesi, herneproteiini, kasviöljyt (rypsi ja kokonaan kovetettu rypsi), härkäpapu (9 %, Suomi), suola, mustapippuri

Kierrätysohje: Pakkauksen voi kierrättää muovin- ja pahvinkeräyksessä.

Beanit® Härkäpapusuikaleet

Kotimainen runsaasti proteiinia sisältävä kasvisruokatuote.

Vastuullisuus

Beanit härkäpapusuikaleet ovat kestävämpi valinta sillä ne sisältävät runsaasti kasviproteiinia. Lisäksi härkäpavun viljelyllä on positiivisia vaikutuksia maaperään ja pölyttäjiin eikä sen viljelyssä käytetä kasvuaikana torjunta-aineita.

Beanit Härkäpapusuikale on kotimainen suomalaisesta härkäpavusta valmistettu runsaasti proteiinia sisältävä kasvisruokatuote jonka varientteihin kuuluu Maustamaton, Valkosipuli ja Yrtit, Inkivääri-Sitruunaruoho, Lempeä sitruuna ja Chilillä maustetut suikaleet. Tuote on valmistettu härkäpavusta, herneproteiinista ja vedestä sekä makuöljystä, jossa on kasviöljyä ja mausteita. Härkäpapu on luonnollisesti typpeä sitova kasvi joka parantaa myös maaperän hedelmällisyyttä. Sitä ei tarvitse Suomessa kasvuaikana käsitellä torjunta-aineilla, joten härkäpapuvalmisteita suosimalla maaperään ja vesistöön pääsee vähemmän torjunta-ainejäämiä. Lisäksi härkäpapupelto palvelee myös pölyttäjiä. 

Beanit härkäpapusuikaleilla on Avainlippu-merkki, joka kertoo sen kotimaisesta valmistuksesta ja paikallisten työllistämisestä. Beanit härkäpapusuikaleita valmistava Verso Food työllistää Suomessa ja etenkin Pohjanmaalla merkittävän määrän alihankkijoita ja paikallisia viljelijöitä. Tuotantolaitos on siirtynyt vuoden 2021 alusta käyttämään 100% tuulivoimaa. 

Tuote on pakattu muovirasiaan, joka suljetaan muovikalvolla, rasian ympärillä on kartonkiholkki. Rasia ja kalvo ovat kierrätettävissä muovinkeräyksessä ja kartonkiholkki pahvinkeräyksessä.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen