Tee oma kestävän kuluttamisen lupauksesi ja voita yhteiskäyttöveneet koko veneilykaudeksi!

Vastuullisuusklubi on yrityspäättäjille, yrittäjille sekä asiantuntijoille suunnattu verkkotapahtuma, jossa pureudutaan tämän hetken kiinnostaviin puheenaiheisiin vastuullisuudesta.

Mukana on kutsuttuja puhujia alustamassa ajankohtaisista ja teemaan liittyvistä aiheista sekä kiinnostavia case study -puheenvuoroja. Tilaisuudet ovat avoimia yrityspäättäjille sekä muille yrityksissä vastuullisuudesta vastaaville henkilöille. Vastuullisuusklubia järjestetään verkossa noin kerran kuukaudessa vaihtuvin aihepiirein.

Vastuullisuusklubi toimii myös yritysten ja yrittäjien vastuullisuusverkostona, sillä olemme saaneet yrittäjiltä ja vastuullisuuspäättäjiltä paljon toiveita sellaisen luomiseksi. Tavoitteena on erityisesti uusimman vastuullisuustiedon jakaminen, tulevaisuuden näkymien viitoittaminen sekä verkostoitumisen mahdollisuus.

Vastuullisuusklubit ovat maksuttomia Ostavastuullisesti.fi -sivustolla mukana oleville yrityksille sekä yhteistyökumppaneillemme.

Tulevat Vastuullisuusklubit

Ensimmäiset tilaisuudet järjestetään 5.5. ja 26.5. joissa aiheena on vastuullisuus tekstiilialalla. Tilaisuudet kartoittavat keskeisiä vastuullisuuskysymyksiä sekä tekstiilien koko elinkaaren ajalta että kuluttajan näkökulmasta ja perehtyvät viimeisimpään tutkimustietoon siitä, miten kuluttajat kokevat vastuullisuuden tekstiilialalla.

Kumppaneinamme toukokuussa ovat Suomen Tekstiili ja Muoti ry sekä Aalto-yliopiston FINIX-projekti, joka on Suomen Akatemian yhteydessä toimivan Strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittama monitieteinen tutkimushanke.

Vastuullisuusklubia järjestää Infine, vuonna 2018 perustettu Suomen ainoa vastuullisuusmuotoilutoimisto. Infine tuottaa ja ylläpitää Ostavastuullisesti.fi -sivustoa, joka auttaa kuluttajia tekemään kestävämpiä valintoja arjessaan helpommin.