Haluatko selvittää, onko tuotteesi tai palvelusi kestävämpi valinta?

Ostavastuullisesti.fi -sivustolla esitellään vain Vastuullisuuspaneelin mukaan hyväksymiä vastuullisia tuotteita ja palveluita. Tavoitteenamme on poimia markkinoilla olevasta valikoimasta parhaat tuotteet ja palvelut, jotta kuluttajat löytävät helposti vastuulliset vaihtoehdot omiin tarpeisiinsa. Näin voimme tehdä kestävästä elämäntavasta helppoa ja mahdollista yhä useammalle suomalaiselle.

Palveluun voi hakea yksittäisellä tuotteella tai tuotesarjalla, palvelulla tai ratkaisulla. Sivustolle mukaan tulosta peritään tuotekohtainen hakumaksu, joka sisältää hakemisprosessin sekä oman vastuullisuuskuvauksen. Ensimmäisenä vuonna tuotesivu sisältyy hakemisen hintaan, tämän jälkeen sivustolla olosta maksetaan vuosittain tuotekohtainen palvelumaksu. Jos kiinnostuit, täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikäli tiedät jo millä tuotteilla tai palveluilla haluat lähteä mukaan sivustolle, voit myös lähettää sähköpostia suoraan Annukka Lehtoselle osoitteeseen annukka@infine.fi ja laitamme tuotteesi heti Vastuullisuuspaneelin arvioitavaksi.

Lisätietoja hakemisesta sekä hinnoista: myynti@ostavastuullisesti.fi

Lue lisää hakuprosessista >