Tee oma kestävän kuluttamisen lupauksesi!

Haluatko selvittää, onko tuotteesi tai palvelusi kestävämpi valinta?

Ostavastuullisesti.fi:ssä esitellään vain Vastuullisuuspaneelin kuratoinnin läpäisseitä tuotteita ja palveluita. Tavoitteena on kuratoida markkinasta aina sen hetken parhaimmat tuotteet ja palvelut kestävämmiksi valinnoiksi siten, että jokainen kuluttaja löytää helposti itselleen kestävämmät ratkaisut kaikkiin tarpeisiinsa. Näin kuluttajille syntyy välineitä kestävän elämäntavan toteuttamiseen.

OstaVastuullisesti sivustolle voi hakea yksittäisellä tuotteella tai tuotesarjalla, palvelulla tai ratkaisulla. Jos kiinnostuit, niin täytä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikäli tiedät jo millä tuotteilla tai palveluilla haluat lähteä mukaan sivustolle lähetä sähköpostia suoraan osoitteeseen annukka@infine.fi ja laitamme tuotteesi heti kuratoitavaksi.

Yhden tuotteen/tuotesarjan/palvelun hinta on 350 e + alv, joka sisältää hakemuksen kuratointia varten, Vastuullisuuspaneelin kommentteihin ja hakemukseen perustuvan vastuullisuuskuvauksen, vuoden mukanaolon Ostavastuullisesti.fi -sivustolla sekä oikeuden käyttää maaliskuussa 2021 julkaistavaa Kestävämpi valinta -merkkiä, joka on vain kuratoiduille tuotteille.