Etsinnässä Suomen Vastuullisin tuote - Vinkkaa meille tuote!

Poimi synttäritarjoukset vastuullisesta valikoimastamme!

Ostavastuullisesti.fi täyttää vuoden! Juhlan kunniaksi tarjoamme teille etuja yhteistyössä muutamien vastuulliseen valikoimaamme kuuluvien tuotteiden ja palveluiden kanssa.

Poimi alta synttäritarjoukset ja lue miksi juuri nämä tuotteet on katsottu kestävämmiksi valinnoiksi. Lisätietoja saat kunkin tuotteen vastuullisuuskuvauksesta kuvakkeen kautta!

Ostavastuullisesti.fi on tarkoitettu helpottamaan vastuullisten valintojen tekemistä. Valikoimaamme otetaan vain tuotteita ja palveluita, jotka riippumaton Vastuullisuuspaneeli on hyväksynyt.

Upcycler Helsinki

Kestävän pukeutumisen palvelu Upcycler Helsinki tarjoaa edun valikoimansa pipoihin ja pantoihin, jotka on valmistettu kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista tai uusiokäytetyistä materiaaleista . 

Upcycler Helsinki on kestävämpi valinta sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaan ja tarjoaa aikaa sekä kulutusta kestäviä tuotteita.

Koodilla ”ostavastuullisesti” saat 20 % alennuksen kaikista valikoiman pipoista ja pannoista. Tarjous on voimassa 23.–30.11.2021.

Twistbe

Twistbe tarjoaa edun käytännönläheiseen ja tiiviseen verkkovalmennukseen, jonka avulla ihonhoitorutiinit saa kerralla toimivaksi.

Ihonhoito haltuun -verkkovalmennus on kestävämpi valinta, sillä se kannustaa käyttämään vesistöjä vähemmän kuormittavia luonnonkosmetiikkatuotteita ja vähentämään käytettävien tuotteiden määrää.

Koodilla ”VASTUULLISESTI” saat 30 % alennuksen Ihonhoito haltuun -valmennuksesta. Tarjous on voimassa 23.–30.11.2021

Costo

Coston synttäritarjoukseen sisältyy luomupuuvillasta ja merinovillasta sekä ylijäämämateriaaleista valmistettuja hattuja.

Vastuullisessa valikoimassamme mukana olevat Coston Asmat- ja Kombai-hatut sekä Bubu- ja Wau-pipot ovat kestävämpiä valintoja, sillä suuri osa materiaaleista on varmennettua, tuotannossa käytetään uusiutuvaa energiaa sekä hyödynnetään teollisuuden ylijäämäkankaita, jotka muutoin päätyisivät jätteiksi.

Koodilla ”OSTAVASTUULLISESTI20” saat 20 % alennuksen Coston verkkokaupassa. Tarjous voimassa 23.11.–30.11.2021.

Pure Waste

Pure Waste tarjoaa täysin kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja vaatteita niin aikuisille kuin lapsille. Mallistot koostuvat klassisista monikäyttöisistä tuotteista ja eriyttämistä naisten ja miesten tuotteisiin pyritään välttämään.

Pure Wasten Classic-, Post Waste- ja lastenvaatemallistot ovat kestävämpi valinta, sillä ne toimivat kiertotalouden periaatteiden mukaan ja valmistuksessa on erityisesti huomioitu sosiaalinen vastuullisuus.

Koodilla ”OSTAVASTUULLISESTI20” saat 20 % alennuksen Pure Wasten verkkokaupassa. Tarjous voimassa 23.11.–30.11.2021.

Lundia

Lundia tarjoaa kävijöillemme edun valikoimaansa, josta Ostavastuullisesti.fi-sivustolle on kuratoitu Fuuga- ja Classic -hyllykokonaisuudet. Molemmat ovat kestävämpiä valintoja, sillä ne on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Koodilla ”ostavastuullisesti15” saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Tarjous voimassa 23.–30.11.2021.

Koti Puhtaaksi

Koti Puhtaaksi on työntekijöidensä omistama kotisiivouspalvelu, joka tarjoaa edun uusille tilaajille.

Koti Puhtaaksi on kestävämpi valinta, sillä se on kehittänyt tavan tarjota kotisiivouspalveluita käyttäen julkista liikennettä, työssä käytetään ekologisia siivousaineita ja työpaikan kulttuuri tukee erityisellä tavalla sosiaalista vastuullisuutta.

Saat tutustumistarjouksena kotisiivouksen kertakäynnistä 50 € alennuksen ja jatkuvasta siivouksesta 100 € alennuksen oheisen linkin kautta.

Alennukset ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat vain uusia tilauksia.

Taika

Taika on kotimainen Cosmos Natural -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, johon kuuluvat kosteuttava puhdistusgeeli, misellipuhdistusvesi, päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide.

Taika on kestävämpi valinta, sillä kosmetiikkatuotteiden raaka-aineet ovat luonnosta peräisin, ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia ja pakkausten ekologisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Koodilla ”TAIKAOV21” saat Natural Goods Companyn verkkokaupassa kaupan päälle Taika vartalovoiteen (arvo 5,90 €) ostaessasi Taika-tuotteita vähintään 10 eurolla. Tarjous on voimassa 23.11.–5.12.2021.

Finarte

Finarte tarjoaa edun kierrätyspuuvillasta valmistettuihin mattoihinsa. Finarten kierrätyspuuvillamatot ovat kestävämpi valinta, sillä tuotanto-olosuhteiden sosiaaliseen kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja mattojen materiaali on kiertotalouden periaatteiden mukaista.

Koodilla ”ostavastuullisesti.fi” saat tilaukseesi kaupan päälle Finarte-kierrätyspuuvillakassin. Tarjous voimassa 23.–30.11.

Jaa kirjoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *