Etsinnässä Suomen Vastuullisin tuote - Vinkkaa meille tuote!

JCDecaux jatkaa Suomen vastuullisin tuote -kilpailun yhteistyökumppanina

Janne Vuorinen (Kesko), Minna Halme, Elina Valtia (JCDecaux) ja Merli Juustila (Infine) voittajien julkistustilaisuudessa 2.11.2023.

Ulkomainonnan globaali markkinajohtaja JCDecaux on toiminut Ostavastuullisesti.fi -sivuston ja Suomen vastuullisin tuote -kilpailun yhteistyökumppanina jo sivuston julkaisemisesta, vuodesta 2020, lähtien. Yhteistyö jatkuu myös vuonna 2024.

 

Ostavastuullisesti.fi -sivusto ja Suomen vastuullisin tuote -kilpailu haluavat tehdä kuluttajien arjesta helpompaa lisäämällä näkyvyyttä tuotteille ja palveluille, joiden toiminta on vastuullista. Vastuullisempi tulevaisuus saadaan aikaiseksi yhteistyöllä ja vastuullisten tuotteiden näkyvyys on merkittävä tekijä vastuullisen tuotevalikoiman laajenemisen kannalta. Voittajille tarjottava mainosnäkyvyys tuo esiin sitä vastuullisuustyötä, mitä jokaisen tuotteen ja palvelun eteen on tehty. 

 

”Olemme Infinellä ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä globaalin mediayhtiön, JCDecaux’n, kanssa. JCDecaux’n lahjoittamalla mittavalla medianäkyvyydellä on keskeinen osa Ostavastuullisesti.fi’n ja Suomen vastuullisin tuote-kilpailun saattamisessa kaikkien suomalaisten tietoisuuteen vastuullisen kuluttamisen edistämiseksi”, sanoo vastuullisuusteknologia-yhtiö Infinen toimistusjohtaja Tiina Saukko

 

Ostavastuullisesti.fi -sivuston kaikki tuotteet on arvioitu useilla vastuullisuuden osa-alueilla eli dimensioilla. Kaikki sivustolla olevat tuotteet ja palvelut on hyväksytetty mukaan Vastuullisuuspaneelin toimesta, joka koostuu alan johtavista professoreista ja tutkijoista. 

 

Suomen vastuullisin tuote -kilpailu järjestetään kaikkien ostavastuullisesti.fi -sivustolta löytyvien tuotteiden välillä. Vuonna 2024 JCDecaux tarjoaa voittajille valtakunnallisen ulkomainosnäkyvyyden 16 suurimmasta kaupungista koko seuraavan vuoden ajan.

 

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat JCDecaux`n DNAssa. Haluamme tukea ja olla omalla toiminnallamme edistämässä ympäristö- ja yhteiskuntavastuuta. Ulkomainonta vaikuttaa arjessa vahvasti kuluttajien mielipiteisiin, ja on hienoa mahdollistaa Suomen vastuullisin tuote -kilpailun näkyvyys Suomen kattavimmassa ulkomainosverkostossa. Vastuullisuuden osalta tarvitaan tämänkaltaisia keskustelunavauksia, ja haluamme ehdottomasti omalla toiminnallamme lisätä keskustelua.”, painottaa JCDecaux`n toimitusjohtaja Elina Valtia.

Seuraavan vuoden kilpailuhaku on nyt auki.

Mukaan kilpailuun pääset hakemaan täältä!

Kilpailuosallistujat saavat käyttöönsä myös Infinen lanseeraaman uuden Osta vastuullisesti -merkin, joka on kehitetty tuomaan esille tuotteiden todennettu vastuullisuus. Sen käyttöoikeuden saavat kaikki tuotteet, jotka läpäisevät Vastuulliuuspaneelin kuratoinnin ja löytyvät Ostavastuullisesti.fi -sivustolta. Ostavastuullisesti.fi -sivustolle ja Suomen vastuullisin tuote -kilpailuun pyritään keräämään yhdessä kuluttajien ja yritysten kanssa kaikki Suomessa myytävät vastuulliset tuotteet. 

Ostavastuullisesti.fi – sivusto ja Suomen vastuullisin tuote -kilpailu ovat Infinen tuottamia.

 

Lisätiedot:

Tiina Saukko

CEO & Founder

tiina@infine.fi

+358 40 509 5909


Merli Juustila
CCO
Ostavastuullisesti.fi ja Suomen vastuullisin tuote
merli@infine.fi
+358503463139 
Jaa kirjoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *