Koti Puhtaaksi ja Ilmatar yhteistyöhön – kumppanuus löytyi Ostavastuullisesti.fi -palvelun avulla

Kotisiivouspalveluihin erikoistunut Koti Puhtaaksi sekä tuulivoimayhtiö Ilmatar aloittavat yhteistyön, jonka myötä muun muassa kaikkiin siivouspalvelun toimitiloihin tulee uusiutuvaan sähköön perustuva sähkösopimus. Alkusysäyksenä sekä tärkeänä lähtökohtana yhteistyölle toimi se, että molempien yritysten palvelut ovat Vastuullisuuspaneelin Ostavastuullisesti.fi -sivustolle hyväksymiä kestävämpiä valintoja.

– Suunnittelimme Koti Puhtaaksi -tiimissä omaa kestävän kuluttamisen kannustuslupaustamme, ja päätimme valita tavoitteeksi uusiutuvaan energiaan siirtymisen. Olimme jo pistäneet Ilmattaren merkille sivustolla ja yhteyshenkilömme Ostavastuullisesti.fi:ssä vinkkasi, että heidän kauttaan voisimme lähteä toteuttamaan lupaustamme, kehitysjohtaja Henri Haho kuvaa yhteistyön lähtökohtia.

Koti Puhtaaksi viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa, jonka kantavana teemana on ollut vastuullisuus. Hahon mukaan heidän kolme päätavoitettaan vuodelle on olla Suomen paras työpaikka, tehdä konkreettisia vastuullisuustekoja sekä yllättää asiakkaat erityisen positiivisesti. Toimistojen sopimusten vaihtaminen puhtaaseen tuulisähköön oli luonteva askel.

Uusiutuva energia on askel kohti pienempiä päästöjä

Vastikään merkittävän rahoituksen kansainvälisiltä sijoittajilta keränneellä Ilmattarella nähdään, että yhä useammat yritykset, kiinteistöomistajat sekä kuluttajabrändit tulevat siirtymään uusiutuvaan energiaan pienentääkseen päästöjä ja kehittääkseen toimintaansa kestävämmälle pohjalle.

– Meille on tärkeää, että voimme auttaa asiakkaitamme, olivatpa he sitten yksityishenkilöitä tai yrityksiä, pienentämään omaa hiilijalanjälkeään sähköenergian osalta ja tekemään se mahdollisimman helposti. Olimme iloisia, että Koti Puhtaaksi löysi meidät Ostavastuullisesti.fi -sivuston palvelujen joukosta, kuvaa Tapio Potila, Ilmattaren myynti- ja markkinointijohtaja.

– Käynnistämme mielellämme toimintaa, joka johtaa vastuullisuuden parantamiseen ja päästöjen pienentämiseen tässä ja nyt, hän lisää.

Ilmattaren kokonaisvaltainen lähestyminen uusiutuvan energian tuotantoon painoi myös yhteistyökumppanin valinnassa.

– Ilmattaren kanssa voimme olla varmoja että energia on puhtaasti tuotettua. He ovat vastuullinen yritys ja läpinäkyviä koko toiminnassaan. Arvostamme myös sitä, että he eivät pelkästään toimita sähköä, vaan sopimuksista saatavalla tuotolla rakennetaan uutta tuulivoimatuotantoa, Henri Haho kiteyttää.


Ilmatar on uusiutuvaan energiaan panostava kotimainen energiayhtiö, joka keskittyy tuulivoimahankkeiden toteuttamiseen, energian tuotantoon, tuulisähkön myymiseen ja puhtaampaan tulevaisuuteen kymmenen vuoden kokemuksella.


Koti Puhtaaksi on kotisiivouksia ekologisilla puhdistusaineilla tekevä työntekijöidensä omistama palvelu, joka toimii Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Oulussa, Turussa ja Jyväskylässä.

Jaa kirjoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.