Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Satu Rämö lupaa…

…kuluttaa vastuullisemmin. Eniten minulla on petrattavaa ruokaan ja liikkumiseen liittyvissä kulutusvalinnoissa. Kun 192 500 on antanut saman lupauksen, lupaan järjestää kotonani vastuulliset virtuaaliset viinibileet!

Satu Rämö on luovan alan yrittäjä, sosiaalisen median vaikuttaja, kirjailija ja islanninhevosfani. Hän kannustaa tekemään parempia valintoja ilman takakireyttä. Satun blogia voi lukea osoitteessa satu.is  ja seurata IG:ssä @satu_ramo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
mukana #ostavastuullisesti lupauksessa

Veera Jussila lupaa…

…jatkaa tammikuussa aloitettua vegaanihaastetta, sekä käyttää käsityöohjeissa ja kursseilla yhä enemmän vastuullisesti tuotettuja sekä kierrätettyjä materiaaleja. Jos kampanjan kulutuslupausten määrä ylittää 192 500 lupausta, hän lupaa järjestää kaikille avoimen parsi- ja paikkaa virtuaalitapahtuman.

Lue lupaus »

Kirsi Untala lupaa…

…ostaa vähemmän vaatteita ja tarkistaa miten ne on tuotettu. Hän lupaa myös lisätä lähellä valmistettua ruokaa ja puhua lapsille kestävistä valinnoista viikoittain.

Lue lupaus »

Salla Jokinen lupaa…

…ostaa vastuullisesti ja kiinnittää hankittujen tuotteiden alkuperään vielä entistäkin enemmän huomiota. Sosiaalisen median vaikuttajana hän tekee yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, joiden arvomaailma sopii omaansa. Hän haluaa olla kannustamassa muitakin suomalaisia tekemään arjessaan parempia valintoja.

Lue lupaus »

Veera Korhonen lupaa…

…lupaa käyttää aiempaakin enemmän aikaa ja vaivaa selvittääkseen onko tarvittua tuotetta saatavilla kotimaiselta valmistajalta, esitellä blogi- ja someseuraajilleni enemmän eettisiä ja vastuullisia brändejä ja tuotteita ja antaa vaatteiden valmistajille yksityiskohtaista palautetta esimerkiksi mittataulukoidensa toimivuudesta, jotta voisivat palvella asiakkaita entistä paremmin ja tehdä vastuullisesta ostamisesta siten helpompaa

Lue lupaus »

Otto Lilja lupaa…

…kuluttaa jokapäiväisessä miljoonakaupungin arjessa vastuullisemmin. Hän lupaa suosia entistäkin enemmän Lontoon huikeita lähiruokamarkkinoita, second-hand kauppoja sekä tehdä yleisesti arjessa kestävämpiä kulutusvalintoja. Hän lupaa myös suosia matkailussa, niin matkanteossa kuin myös kohteessa entistä kestävämpiä valintoja. Kun kampanjan 192 500 kulutuslupausta tulee täyteen, hän lupaa jakaa runsaasti lisää vinkkejä ja kokemuksia omissa kanavissa siitä, miten suurkaupungista käsin voi elää maailmankansalaisen elämää vastuullisesti.

Lue lupaus »

Mirjami Lehikoinen lupaa…

…että en osta tulevaan kotiini yhtään huonekalua tai käyttötavaraa uutena ja käytettyjäkin harkiten. Lupaan myös edistää sitä, että uudessa kaupunginosassani, Pohjois-Pasilan Postipuistossa, huomioidaan vastuullisuus kaikin mahdollisin tavoin. Hän lupaa myös jatkaa arjen työtä ja vaikuttamista kestävän pedagogiikan ja oppimisen edistämiseksi. Kun kampanjan 192 500 vastuullisuuslupauksen tavoite täyttyy, hän lupaa tehdä ostavastuullisesti.fi-sivustolle toisen asteen oppilaitossetin, joka helpottaa sivuston hyödyntämistä kuluttaja- ja vastuullisuuskasvatuksessa.

Lue lupaus »

Essi Jylhä lupaa…

…jatkaa vastuullista kuluttamista ja suosia lähialueiden yrittäjien palveluita sekä suosia suomalaisia merkkejä arjen hankinnoissa. Hän lupaa jatkossakin ostaa lähialueilta tulevaa ruokaa sekä jatkaa omavaraista viljelyä ja jatkaa metsän antimien tarjoaman ravinnon keräämistä. Hän lupaa kasvattaa omista lapsistaan vastuullisia kuluttajia ja ohjata heitä tukemaan kestävää kehitystä. Jos 192 500 lupausta tulee täyteen, hän lupaa arpoa insta-tilillään lahjakortin vaatelainaamoon.

Lue lupaus »

Osmo Walden lupaa…

…kuluttaa vastuullisesti. Osmo lupaa ostaa vähemmän uutta ja pyrkiä hankkimaan vain vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja palveluita sekä hankkia enemmän kierrätettyä ja kierrättää itse. Osmo lupaa opettaa lapsilleni vastuullisuutta ja sen merkitystä maailman hyvinvointiin. Mikäli tavoite täyttyy, Osmo kävelee Sysmään mökille autolla ajamisen sijaan. Osmo asuu Helsingissä.

Lue lupaus »