Tee oma kestävän kuluttamisen lupauksesi ja voita yhteiskäyttöveneet koko veneilykaudeksi!

Tiina Zilliacus lupaa…

…kuluttamalla ja sijoittamalla tukea erityisesti kestävien tuotteiden ja palveluiden kehittäjiä. Raha jota sijoitamme, ja huomio jota uusille palveluille annamme, voi muuttaa maailmaa kun teemme informoituja ja hyviä valintoja. Lisäksi Tiina lupaa jakaa oppeja sosiaalisessa mediassa siitä, mitä omalla matkalla on kertynyt ja miten jokainen voi olla ostamisen lisäksi informoitu, planeetan kannalta kestävä sijoittaja. Tiinan sydäntä lähellä ovat rohkeat, vastuulliset tekijät jota muuttavat maailmaa, kuten Tiina S. Tiina lupaa tukea kaikkia heitä!

Tiina Zilliacus on yrittäjä, neuvonantaja ja kestävä sijoittaja. Olipa kyse asunto-, osake-, rahasto-, tai startup-sijoituksesta Tiina hakee sijoitukselleen tuottoa mutta tutkii ja pohtii mihin rahansa laittaa planetaariset arvot kuten hiilineutraalius, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja eettiset näkökulmat huomioiden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
mukana #ostavastuullisesti lupauksessa

Camilla Rissa lupaa…

…Camilla Rissa lupaa omalla esimerkillään innostaa, kannustaa ja auttaa muita näkemään vastuullisempien valintojen helppouden ja mahdollisuudet. Camilla uskoo positiiviseen kannustamiseen kestävän kehityksen valintoja tehtäessä ja että Suomi saadaan talousnousuun kotimaisuutta ja lähipalveluita suosimalla. Kun 192 500 lupausta tulee täyteen, Camilla Rissa lupaa istuttaa 100 uutta puuta.

Lue lupaus »

Sini Eronen lupaa…

…jatkossakin kierrättää roskat niin yrityksessä, kuin omassa taloudessa. Sini ostaa edelleen suurimman osan vaatteista ja huonekaluista second handina, uusiotuotteena tai kunnostettuna. Sinin yrityksessä Design Sinivuokko jatketaan edelleen kierrätysmateriaalien käyttöä tuotteissa ja hän suosittelee niitä myös asiakkaille. Sini lupaa ettei roskaa luontoa ja pyrkii nostamaan roskia luonnosta pois roskikseen. Kun 1 0000 lupaajaa on mukana kampanjassa, Sini lupaa järjestää varainkeruun luonnonsuojeluliitolle osana yrityksen Sinivuokko vuosittaista hyväntekeväisyyskeräystä sekä ostaa lisää ikimetsää.

Lue lupaus »

Koti Puhtaaksi lupaa…

…jatkossakin käyttää ekologisia siivousaineita, kierrättää jätteet, suosia julkista liikennettä työmatkoilla ja pitää muoviroskan määrän mahdollisimman pienenä.

Koti Puhtaaksi lupaa siirtyä käyttämään 100% tuulivoimalla tuotettua sähköä kuluvan vuoden loppuun mennessä – tällä hetkellä käytettävä sähkö on 70-prosenttisesti uusiutuvaa. Jokainen sähköenergiaan käytetty euro sijoitetaan uuden tuulivoiman tuotantoon.

Lue lupaus »

Jessi Jokelainen lupaa…

…Jessi Jokelainen lupaa kiinnittää huomiota tekemiinsä ruokavalintoihin eettisyyden ja ekologisuuden näkökulmasta. Jessin tavoitteena on päästä kokonaan eroon punaisen lihan ostamisesta vuoden 2021 aikana.

Lue lupaus »

Minna Sumelius lupaa…

… taittaa kaikki arkimatkansa polkupyörällä ja julkisilla kulkuneuvoilla. Hän välttää turhaa kuluttamista, suosii kasvisruokaa ja harjoittaa kierrätystä kaikessa mahdollisessa. Lisäksi hän lupaa tehdä sellaista politiikkaa ja kansalaisaktivismia, jolla vähennetään ja tehdään eettisemmäksi julkista kulutusta.

Lue lupaus »

Pirita Hakomäki lupaa…

…jatkossakin ostaa käytettynä niin vaatteet, kodinkoneet, huonekalut kuin muutkin tavarat joille tarve tulee. Pirita lupaa kierrättää eteenpäin itselleen tarpeettomat. Hän jatkaa myös hävikkiruuan jakamista vähävaraisille. Kun 10 000 lupaajaa on saatu mukaan kampanjaan, Pirita lupaa järjestää hyväntekeväisyyskirppiksen. Tuotto käytetään Vaasan lähimmäisyhdistyksen hyväksi.

Lue lupaus »

Eija Nissinen lupaa…

…ostaa vastuullisesti lähellä tuotettua ruokaa ja muita kotipaikkakunnan tuotteita. Eija lupaa, ettei osta aina uutta vaan kierrätettyjä tavaroita, vaatteita, huonekaluja ynnä muuta. Eija lupaa kävellä ja pyöräillä ja vähentää auton käyttöä. Eija kasvattaa itse puutarhassa vihanneksia ja marjoja, kerää metsästä sienet ja marjat, leipoo ja valmistaa kotiruokaa.

Lue lupaus »

Henri Haho lupaa…

… tuottaa 70% kotinsa energiasta jatkossa aurinkoenergialla. Kun 192 500:n lupaajan tavoite saadaan täyteen, Henri siirtyy 100%:sesti aurinkoenergian käyttäjäksi oman kodin osalta!

Lue lupaus »

Maisa Hyttinen lupaa…

… nyt ja tulevaisuudessa suosia kasvispohjaista ruokavaliota, kausikasviksia ja kotimaisia elintarvikkeita. Kun 192 500 lupausta tulee täyteen, Maisa ostaa Luonnonperintösäätiöltä 100 neliömetriä suojeltavaa suomalaista ikimetsää.

Lue lupaus »

Tuomas Mäkelä lupaa…

…liikkua jatkossakin julkisilla kulkuvälineillä ja suosia kotimaisia elintarvikkeita aina, kun se on mahdollista.

Kun 192 500:n lupaajan tavoite saadaan täyteen, hän lupaa ideoida kollegoidensa kanssa ilmastoaiheisen arvonnan tai kilpailun Koti Puhtaaksi Oy:n sosiaalisen median kanaviin.

Lue lupaus »

Saana Tyni lupaa…

…että huolehtii kierrättämisestä yhtiössä sekä omassa henkilökohtaisessa taloudessa. Saana myös lupaa ajaa hybridillä ja hankkia sähköauton heti kun mahdollista. Siivoustoiminnan kannalta Saana lupaa, että Koti Puhtaaksi Oy:llä käytetään mahdollisimman vähän luontoa kuormittavia kemikaaleja ja toimitaan muutoinkin ympäristöystävällisesti.

Kun 192 500 lupaajan tavoite täyttyy, Saana pitää kahden viikon autonkäyttökielto-haasteen.

Lue lupaus »