Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Paleface lupaa…

…ostaa vastuullisesti ja lisäksi lupaa seurata Tiinan esimerkkiä ja ottaa ilmastoaiheisen tatuoinnin mikäli 192 500 lupausta täyttyy.

Paleface on rap-artisti ja kirjailija sekä isä. Vastuullinen kuluttaminen on heillä koko perheen yhteinen asia ja näkyy ennen kaikkea ruuan kuluttamisessa, mutta toki kaikessa muussakin. Hän on juuri julkaissut nuorille suunnatun, toimintaan innostavan Ilmasto-teko kirjan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
mukana #ostavastuullisesti lupauksessa

Roosa Blom lupaa…

…vähentää liikkumisesta aiheutuneita päästöjä. Hän lupaa suosia kulkemista jalan tai pyörällä ja mahdollisuuksien mukaan myös julkista liikenettä. Yksityisautoilussa hän suosii ajamista sähköautolla. Hän jakaa myös omia kokemuksia ja neuvoja sähköautoiluun liittyen blogissaan ja Instagramissa.

Lue lupaus »

Marko Suomi lupaa…

…järjestää 5kpl ilmastolukupiiri -tapahtumia kulttuurikahvila Arkikullassa (livenä jos mahdollista, tai ainakin netin yli, koronasta riippuen) sekä Takakansi-podcastissa kevään 2021 aikana, joissa nostetaan esiin ilmastonmuutoksen lisäksi myös vastuullista elämäntapaa.

Lue lupaus »

Gia Forsman-Härkönen lupaa…

…jatkaa ostolakkoani, ja ostaa vain vastuullisesti tuotettuja tuotteita, silloin kun korvaan rikkimenneitä tavaroita uusilla. Lisäksi lupaan jatkaa maata pitkin matkustamista ja kasvisruokailua vähentääkseni hiilijalanjälkeäni.

Lue lupaus »

Veera Jussila lupaa…

…jatkaa tammikuussa aloitettua vegaanihaastetta, sekä käyttää käsityöohjeissa ja kursseilla yhä enemmän vastuullisesti tuotettuja sekä kierrätettyjä materiaaleja. Jos kampanjan kulutuslupausten määrä ylittää 192 500 lupausta, hän lupaa järjestää kaikille avoimen parsi- ja paikkaa virtuaalitapahtuman.

Lue lupaus »

Kirsi Untala lupaa…

…ostaa vähemmän vaatteita ja tarkistaa miten ne on tuotettu. Hän lupaa myös lisätä lähellä valmistettua ruokaa ja puhua lapsille kestävistä valinnoista viikoittain.

Lue lupaus »

Joonas Linkola lupaa…

…elää vastuullisemmin. Erityisesti lupaan kiinnittää huomiota päivittäistavarakaupan kuitin sisältöön, matkustamisen ympäristöystävällisyyteen sekä vichyveden määrään. Lupaan muuttaa turistien Thaimaan-matkat Saimaa-matkoiksi ja jakaa IG-stooreissa omat oppini vastuullisuuteen liittyen, kun kampanjan 192 500 kulutuslupausta tulee täyteen.

Lue lupaus »

Salla Jokinen lupaa…

…ostaa vastuullisesti ja kiinnittää hankittujen tuotteiden alkuperään vielä entistäkin enemmän huomiota. Sosiaalisen median vaikuttajana hän tekee yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, joiden arvomaailma sopii omaansa. Hän haluaa olla kannustamassa muitakin suomalaisia tekemään arjessaan parempia valintoja.

Lue lupaus »

Veera Korhonen lupaa…

…käyttää aiempaakin enemmän aikaa ja vaivaa selvittääkseen onko tarvittua tuotetta saatavilla kotimaiselta valmistajalta
…esitellä blogi- ja someseuraajilleni enemmän eettisiä ja vastuullisia brändejä ja tuotteita
…antaa vaatteiden valmistajille yksityiskohtaista palautetta esimerkiksi mittataulukoidensa toimivuudesta, jotta voisivat palvella asiakkaita entistä paremmin ja tehdä vastuullisesta ostamisesta siten helpompaa

Lue lupaus »

Otto Lilja lupaa…

…kuluttaa jokapäiväisessä miljoonakaupungin arjessa vastuullisemmin. Hän lupaa suosia entistäkin enemmän Lontoon huikeita lähiruokamarkkinoita, second-hand kauppoja sekä tehdä yleisesti arjessa kestävämpiä kulutusvalintoja. Hän lupaa myös suosia matkailussa, niin matkanteossa kuin myös kohteessa entistä kestävämpiä valintoja. Kun kampanjan 192 500 kulutuslupausta tulee täyteen, hän lupaa jakaa runsaasti lisää vinkkejä ja kokemuksia omissa kanavissa siitä, miten suurkaupungista käsin voi elää maailmankansalaisen elämää vastuullisesti.

Lue lupaus »