Tee oma kestävän kuluttamisen lupauksesi ja voita hotelliviikonloppu!

Okko-Pekka Salmimies lupaa…

…työssään vaikuttaa globaalin kiertotaloussiirtymän edistämiseen ja omissa kuluttajavalinnoissani kiinnittää tuotteiden kestävyyteen aikaisempaa enemmän huomiota.

Okko-Pekka Salmimies on ulkoministeriön virkamies ja vieraileva tutkija Ulkopoliittisessa instituutissa, jossa hän keskittyy erityisesti kiertotalouden ulkopolitiikkaan sekä kauppapolitiikkaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
mukana #ostavastuullisesti lupauksessa

Eija Nissinen lupaa…

…ostaa vastuullisesti lähellä tuotettua ruokaa ja muita kotipaikkakunnan tuotteita. Eija lupaa, ettei osta aina uutta vaan kierrätettyjä tavaroita, vaatteita, huonekaluja ynnä muuta. Eija lupaa kävellä ja pyöräillä ja vähentää auton käyttöä. Eija kasvattaa itse puutarhassa vihanneksia ja marjoja, kerää metsästä sienet ja marjat, leipoo ja valmistaa kotiruokaa.

Lue lupaus »

Henri Haho lupaa…

… tuottaa 70% kotinsa energiasta jatkossa aurinkoenergialla. Kun 192 500:n lupaajan tavoite saadaan täyteen, Henri siirtyy 100%:sesti aurinkoenergian käyttäjäksi oman kodin osalta!

Lue lupaus »

Maisa Hyttinen lupaa…

… nyt ja tulevaisuudessa suosia kasvispohjaista ruokavaliota, kausikasviksia ja kotimaisia elintarvikkeita. Kun 192 500 lupausta tulee täyteen, Maisa ostaa Luonnonperintösäätiöltä 100 neliömetriä suojeltavaa suomalaista ikimetsää.

Lue lupaus »

Tuomas Mäkelä lupaa…

…liikkua jatkossakin julkisilla kulkuvälineillä ja suosia kotimaisia elintarvikkeita aina, kun se on mahdollista.

Kun 192 500:n lupaajan tavoite saadaan täyteen, hän lupaa ideoida kollegoidensa kanssa ilmastoaiheisen arvonnan tai kilpailun Koti Puhtaaksi Oy:n sosiaalisen median kanaviin.

Lue lupaus »

Saana Tyni lupaa…

…että huolehtii kierrättämisestä yhtiössä sekä omassa henkilökohtaisessa taloudessa. Saana myös lupaa ajaa hybridillä ja hankkia sähköauton heti kun mahdollista. Siivoustoiminnan kannalta Saana lupaa, että Koti Puhtaaksi Oy:llä käytetään mahdollisimman vähän luontoa kuormittavia kemikaaleja ja toimitaan muutoinkin ympäristöystävällisesti.

Kun 192 500 lupaajan tavoite täyttyy, Saana pitää kahden viikon autonkäyttökielto-haasteen.

Lue lupaus »
lupaus kampanjan kädet ja keskellä logo: Mjuk

Mjuk lupaa…

…ostaa kaikki omaan toimintaansa vaadittavat laitteet käytettyinä. Mjuk on hankkinut second handina muun maussa studion varusteet ja tiimin työpuhelimet.

Kun 192 500 lupaajaa tulee täyteen, Mjuk lupaa järjestää tempauksen Itämeren suojelutyön näkyvyyden hyväksi!

Lue lupaus »

Gerda Szász lupaa…

…toimia vastuullisemmin kuluttajana ja hyödyntää entistä paremmin hävikkiruokia ruoanlaitossa. Hän myös pyrkii tehokkaammin levittämään vegaaniuden ilosanomaa kokkaamalla ja leipomalla ystävilleen kaikkea upeaa <3 Burleskiasuja Gerda rakentaa jatkossakin kierrätysmateriaalista ja lupaa tehdä enemmän vapaaehtoistöitä.

Lue lupaus »

Anna-Maria Palmroos lupaa…

…siirtyä työmatkojen osalta sähköautoiljaksi (sähkön lähteenä puhdas ja lisäinen tuulivoima), vähentää ruokahävikkiä loihtimalla herkkuja edellisten päivien jämistä ja vähentämällä entisestäään paperinkäyttöä toimistotöissä.

Lue lupaus »

Elska Kolu lupaa…

……työskennellä yhä kovemmin yhteisen päämäärämme eteen, jakaa ajatuksia ja ideoita kestävästä elämästä työssään ja vapaa-ajallaan. Kun 192500 lupaajaa tulee täyteen, Elska lupaa järjestää ilmaiset katujuhlat kotikunnassaan kaikille lupaajille.

Lue lupaus »

Helmi Saksala lupaa…

…työssään kannustaa yhä rohkeammin yrityksiä ja tekijöitä vastuullisiin hankintoihin ja kestävistä teoista viestimiseen. Henkilökohtaisessa elämässään Helmi lupaa kokata yhä enemmän vegaaniruokaa ja aina kun mahdollista hankkia vaatteet käytettynä tai vastuullisilta tuottajilta kuten tähänkin asti on ollut vankka ja iloinen pyrkimys.

Lue lupaus »

Juha Ruusuvuori lupaa…

…Jatkaa särjen ja lahnan nostamista verkoilla keväisin, vaikka niitä tulee välillä paljon ahvenverkkoihin. Niitä voi kuivata saunan seinustalla ja niistä saa oivaa uunisäilykettä lasipurkkehin umpioimalla.

Lue lupaus »