Ainesosat:

Aloe Vera -ripsiväri: luomu Senegalin arabikumi, -karnaubavaha ja -aloevera-geeli. Volume-ripsiväri: luomu Senegalin arabikumi ja -bambunlehtiuute. Rajausvärit (eyeliners): luomubambunlehtiuute, -sheavoi ja -aloevera-geeli. Meikkikynät: jojobaöljy ja luomusheavoi.

Kierrätysohje: Pidä bambuinen rasia ja kierrätä tuotteen loppuessa vain jätteeksi jäävä muovinen sisältö. Näin vaihdat sisällön: https://youtu.be/kKjc_DNBloQ

Katso yrityksen vaikuttavat Planet Act -teot.

Ripsivärit

Uudelleenkäytettäviin bamburasioihin pakatut täysin luonnon raaka-aineista valmistetut Zao MakeUp ripsivärit, rajausvärit ja meikkikynät

Vastuullisuus

ZAO-meikit ovat kestävämpi valinta, koska ne valmistetaan täysin luonnon raaka-aineista, pakataan uudelleen täytettäviin pakkauksiin ja koska niiden tuotantoprosessi työllistää vaikeasti työllistyviä.

ZAO Organic MakeUp -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kynsilakkoja lukuunottamatta Ecocert-luomusertifioituja ja Cosmebio-laatuisia, ne on valmistettu täysin luonnon raaka-aineista. ZAO-meikit pakataan uudelleen täytettäviin bamburasioihin. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja Ranskassa. Ranskassa yrityksellä on oma tuotantolaitos, joka palkkaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä ja tarjoaa heille väylän työelämään.