Pakkauskoot: 9 g / 13,5 g
Ainesosat:

Pääraaka-aineet. Mineral silk -mineraalimeikkipuuteri: luomuriisipuuteri, -maissitärkkelysjauhe ja -kaakaouute. BB-voide: fucocert, pheohydraani, luomubambunlehtiuute. Kiinteä puuteri (Compact powder): luomubambupuuteri, -maissitärkkelysjauhe, -kaakaovoi.

Kierrätysohje: Pidä bambuinen rasia ja kierrätä tuotteen loppuessa vain jätteeksi jäävä muovinen sisältö tai tinapeltipohja.

Katso yrityksen vaikuttavat Planet Act -teot.

Puuterit ja poskipunat

Uudelleenkäytettäviin bamburasioihin pakatut täysin luonnon raaka-aineista valmistetut Zao MakeUp mineraalipuuterit ja poskipunat

Vastuullisuus

ZAO-meikit ovat kestävämpi valinta, koska ne valmistetaan täysin luonnon raaka-aineista, pakataan uudelleen täytettäviin pakkauksiin ja koska niiden tuotantoprosessi työllistää vaikeasti työllistyviä.

ZAO Organic MakeUp -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kynsilakkoja lukuunottamatta Ecocert-luomusertifioituja ja Cosmebio-laatuisia, ne on valmistettu täysin luonnon raaka-aineista. ZAO-meikit pakataan uudelleen täytettäviin bamburasioihin. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja Ranskassa. Ranskassa yrityksellä on oma tuotantolaitos, joka palkkaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä ja tarjoaa heille väylän työelämään.