Ainesosat:

Pääraaka-aineet. Kiinteä meikkivoide (Compact Foundation): luomubambupuuteri, mikronisoitu hopeajauhe, kasviperäinen skvaleeni (oliivista). Nestemäinen meikkivoide (Fluid/Silk Foundation): luomubambunlehtiuute ja manteliöljy sekä mikronisoitu hopeajauhe. Valoväri (Light Touch complexion): luomubambunlehtiuute, -jojobaöljy ja -sheavoi.

Kierrätysohje: Pidä bambuinen rasia ja kierrätä tuotteen loppuessa vain jätteeksi jäävä muovinen sisältö tai tinapeltipohja.

Katso yrityksen vaikuttavat Planet Act -teot.

Meikkivoiteet ja pohjustus

Uudelleenkäytettäviin bamburasioihin pakatut täysin luonnon raaka-aineista valmistetut Zao MakeUp meikki- ja peitevoiteet

Vastuullisuus

ZAO-meikit ovat kestävämpi valinta, koska ne valmistetaan täysin luonnon raaka-aineista, pakataan uudelleen täytettäviin pakkauksiin ja koska niiden tuotantoprosessi työllistää vaikeasti työllistyviä.

ZAO Organic MakeUp -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kynsilakkoja lukuunottamatta Ecocert-luomusertifioituja ja Cosmebio-laatuisia, ne on valmistettu täysin luonnon raaka-aineista. ZAO-meikit pakataan uudelleen täytettäviin bamburasioihin. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja Ranskassa. Ranskassa yrityksellä on oma tuotantolaitos, joka palkkaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä ja tarjoaa heille väylän työelämään.