Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Ainesosat: Misellivesi: luomu melissavesi, hamamelisöljy sekä babassuöljy. Puhdistusöljy: babassuöljy, makadamiaöljy sekä kalendulauute. Puhdistusvaahto: luomusitruunamelissa, -mustikkavesiuutteita ja -aloeverapuuteria ja -bambuvesi. Puhdistusmaito: luomu seesamiöljy, babassuöljy, ruiskaunokkivesi ja sitruunanmelissavesi.
Kierrätysohje: Kierrätä asianmukaisesti muovijätteen mukana.

Meikinpuhdistus­tuotteet

Zao MakeUp

Uudelleenkäytettäviin bamburasioihin pakatut täysin luonnon raaka-aineista valmistetut Zao MakeUp meikinpuhdistustuotteett

Vastuullisuus

ZAO Organic MakeUp -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kynsilakkoja lukuunottamatta Ecocert-luomusertifioituja ja Cosmebio-laatuisia, ne on valmistettu täysin luonnon raaka-aineista. ZAO-meikit pakataan uudelleen täytettäviin bamburasioihin. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja Ranskassa. Ranskassa yrityksellä on oma tuotantolaitos, joka palkkaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä ja tarjoaa heille väylän työelämään.

ZAO-meikit ovat kestävämpi valinta, koska ne valmistetaan täysin luonnon raaka-aineista, pakataan uudelleen täytettäviin pakkauksiin ja koska niiden tuotantoprosessi työllistää vaikeasti työllistyviä.