Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Ainesosat: Pääraaka-aineet. SublimSoft-meikinpohjustusvoide: luomubambunlehtiuute, -bambunjuuriöljy ja mikronisoitu hopeajauhe. Prim’Hydra: Fucogel, pheohydrane, aquaxyl, luomukaritevoi ja seesamiöljy. Peitepuikko: luomurisiiniöljy, -karnaubavaha ja -bambunjuuriöljy.
Kierrätysohje: Pidä lasipullo/bambuinen kuori, jätä jätteeksi vain pieni määrä kierrätettävää muovia, jonka voit laittaa muoville tarkoitettuun jäteastiaan.

Meikinpohjustus ja peitevoiteet

Zao MakeUp

Uudelleenkäytettäviin bamburasioihin pakatut täysin luonnon raaka-aineista valmistetut Zao MakeUp meikinpohjustus ja peitevoiteet.

Vastuullisuus

ZAO Organic MakeUp -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kynsilakkoja lukuunottamatta Ecocert-luomusertifioituja ja Cosmebio-laatuisia, ne on valmistettu täysin luonnon raaka-aineista. ZAO-meikit pakataan uudelleen täytettäviin bamburasioihin. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja Ranskassa. Ranskassa yrityksellä on oma tuotantolaitos, joka palkkaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä ja tarjoaa heille väylän työelämään.

ZAO-meikit ovat kestävämpi valinta, koska ne valmistetaan täysin luonnon raaka-aineista, pakataan uudelleen täytettäviin pakkauksiin ja koska niiden tuotantoprosessi työllistää vaikeasti työllistyviä.