Ainesosat:

Pääraaka-aineet. Nestemäinen silmämeikinpohjustusvoide (Fluid Eyeprimer 258): oliiviöljystä jalostettu skvaleeni, bambupuuteri. Kiinteä silmämeikinpohjustus (Eyeprimer 259): Luomukarnaubavaha, bambupuuteri. Luomivärit: luomuriisipuuteri, kasviperäinen skvaleeni öliivista ja luomukaakaovoi.

Kierrätysohje: Pidä bambuinen rasia ja kierrätä tuotteen loppuessa vain jätteeksi jäävä muovinen sisältö tai tinapeltipohja.

Katso yrityksen vaikuttavat Planet Act -teot.

Silmämeikit

Uudelleenkäytettäviin bamburasioihin pakatut täysin luonnon raaka-aineista valmistetut Zao MakeUp luomivärit ja silmämeikin pohjustustuotteet

Vastuullisuus

ZAO-meikit ovat kestävämpi valinta, koska ne valmistetaan täysin luonnon raaka-aineista, pakataan uudelleen täytettäviin pakkauksiin ja koska niiden tuotantoprosessi työllistää vaikeasti työllistyviä.

ZAO Organic MakeUp -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kynsilakkoja lukuunottamatta Ecocert-luomusertifioituja ja Cosmebio-laatuisia, ne on valmistettu täysin luonnon raaka-aineista. ZAO-meikit pakataan uudelleen täytettäviin bamburasioihin. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja Ranskassa. Ranskassa yrityksellä on oma tuotantolaitos, joka palkkaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä ja tarjoaa heille väylän työelämään.