Pakkauskoot: 60 ml
Ainesosat:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Wax)**, Olive Squalane, Humus Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hordeum Vulgare (Barley) Starch, Betaine

**Organic ingredients

Kierrätysohje: Biohajoava kartonkirasia kartonkikierrätykseen, ’rakkauskirje’ paperinkierrätykseen

Vitality metsämikrobinen vartaloöljykakku

Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi.

Vastuullisuus

Luonkos Vitality Metsävartalokakku on kestävämpi valinta sillä se korvaa monta muuta tuotetta ja sen raaka-aineet ovat luonnollisia eivätkä ne lisää haitallisia päästöjä vesistöihin.

Vitality metsävartalokakku on valmistettu Naantalissa käsityönä. Se on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Valmistukseen käytetään vain luonnosta peräisin olevia ja vegaanisia raaka-aineita. Tuotantoprosessissa käytetään vain hyvin vähän vettä, ainoastaan valmistusastiat pestään. Hävikkiin on kiinnitetty huomiota, eikä hävikkiä juuri synny. Mahdolliset hävikkierät myydään outlet-myynneissä, käytetään itse tai kompostoidaan. Tuotannossa käytetään 100% uusiutuvaa energiaa, joka koostuu vesi-, tuuli- ja aurinkovoimasta. Metsävartalokakut pakataan pahvisiin pakkauksiin, jotka painetaan elintarvikevärein.