Suomen vastuullisin tuote 2022 -yleisöäänestys on auki. Äänestä ja osallistu arvontaan!

Äänestä tuotetta

Voit osallistua arvontaan ja voittaa huikeita palkintoja.

Venner ruokakonsepti

Kotiin toimitettava kasvisruokalaatikko, jonka voi tilata itselle, tuttavalle tai vähävaraiselle lapsiperheelle Venner toimittamana.

Vastuullisuus

Venner ruokalaatikko on kestävämpi valinta sillä se sisältää monipuolista kasvisravintoa, kannustaa ihmisiä kokeilemaan kasvisruokaa sekä auttaa vähävaraisia lapsiperheitä syömään monipuolista, terveellistä kasvisravintoa.

Venner-ruokalaatikko on kotiin toimitettava kasvisruokalaatikko, jonka voi ostaa itselle, tuttavalle tai vähävaraiselle lapsiperheelle, jolle Venner toimittaa laatikon yhteistyökumppaniensa kautta. Laatikko sisältää raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään kasvisateriaan, välipaloja, D-vitamiinia, hedelmiä, oliiviöljyä sekä digitaalisen kasvisruokakurssin. Ruokalaatikko kannustaa ihmisiä lisäämään kasvisruuan määrää ruokavaliossaan monipuolisesti. Ruokalaatikko koostetaan sesongin kasvikset huomioiden ja ateriasuunnittelussa on huomioitu hävikin minimointi.

Vennerin tärkein tavoite on, että kaikki ihmiset, varallisuuteen katsomatta, saavat terveellistä, monipuolista ja ilmastoystävällistä ravintoa. Pääkaupunkiseudulla Vennerin tuotteet toimittaa Kauppahalli24, joka hankkii tuotteet vasta tilauksesta suoraan tuottajilta, jolloin hävikki vähenee.