Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Venner ruokakonsepti

Kotiin toimitettava kasvisruokalaatikko, jonka voi tilata itselle, tuttavalle tai vähävaraiselle lapsiperheelle, jolle Venner sen toimittaa.

Vastuullisuus

Venner ruokalaatikko on kestävämpi valinta sillä se sisältää monipuolista kasvisravintoa, kannustaa ihmisiä kokeilemaan kasvisruokaa sekä auttaa vähävaraisia lapsiperheitä syömään monipuolista, terveellistä kasvisravintoa.

Venner ruokalaatikko on kotiin toimitettava kasvisruokalaatikko, jonka voi ostaa itselle, tuttavalle tai vähävaraiselle lapsiperheelle, jolle Venner toimittaa laatikon yhteistyökumppaniensa kautta. Laatikossa on raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään kasvisateriaan, välipaloja, D-vitamiinia, hedelmiä, oliiviöljyä sekä digitaalinen kasvisruokakurssi. Ruokalaatikko kannustaa ihmisiä lisäämään kasvisruuan määrää monipuolisesti ruokavalioonsa. Ruokalaatikko koostetaan ottaen huomioon sesongin kasvikset. Vennerin tärkein tavoite on, että kaikki ihmiset, varallisuuteen katsomatta, saavat terveellistä, monipuolista ja ekologista ravintoa. Pääkaupunkiseudulla Vennerin tuotteet toimittaa Kauppahalli24 joka hankkii tuotteet vasta tilauksesta suoraan tuottajilta, jolloin hävikki vähenee.