Thermostar-höyrypuhdistin

Monikäyttöinen höyrypuhdistin

Vastuullisuus

Thermostar höyrypesuri on kestävämpi valinta, sillä se on tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Lisäksi kuumahöyrypuhdistus korvaa siivouksessa käytettävät kemikaalit sekä useat eri välineet ja laitteet.

Valmistus ja ominaisuudet

Thermostar-höyrypuhdistin on kodin kemikaalittomaan siivoukseen tarkoitettu laite. Se valmistetaan Italiassa eurooppalaisista osista ja kootaan suurilta osin on käsityönä. Höyrypuhdistin on suunniteltu niin, että yksittäiset osat voidaan helposti vaihtaa ja huoltaa. Tuotteen valmistaja takaa, että osia on saatavissa myös tulevaisuudessa. Thermostar-höyrypuhdistimen lämmityselementti eroaa höyrypesureissa tavanomaisesti käytettävistä kierrelämmityselementeistä, joissa kertyvä kalkki on yleisesti syy elementtien hajoamiseen. Thermostarin sylinterinmallinen lämmityselementti on päällystetty erikoismetalliseoksella, jolloin teho on maksimaalinen ja vesi lämpenee nopeasti. Lisäksi elementti laajenee kuumentuessaan, jolloin kalkki irtoaa sen pinnalta.

Siivous ilman pesuaineita

Thermostar kuumentaa veden nopeasti korkeassa paineessa, jolloin syntyy kuivaa höyryä. Kuiva, kuuma höyry ei kastele pintoja, joten Thermostaria voi käyttää kaikenlaisten pintojen puhdistamiseen. Kuuma höyry irrottaa lian tehokkaasti jonka jälkeen sen voi pyyhkiä pois. Tuotteen elinkaari on vähintään 20 vuotta ja sitä voi huoltaa aina uudestaan, jolloin elinkaarta voi pidentää entisestään. Tuote toimitetaan kotiin suoraan maahantuojalta, joka opastaa tuotteen käyttöön sekä kemikaalittomaan siivoukseen.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen