Suomen vastuullisin tuote 2022 -yleisöäänestys on auki. Äänestä ja osallistu arvontaan!

Äänestä tuotetta

Voit osallistua arvontaan ja voittaa huikeita palkintoja.

Pakkauskoot: Vaihtelee tuotteittain
Ainesosat:

Kotimaiset, luonnolliset raaka-aineet. Kaikki marjat, yrtit sekä sienet tulevat Suomesta muutamaa merisuolaa, inkivääriä ja ravintohiivahiutaleita lukuunottamatta, joita ei ole saatavilla kotimaisena.

Kierrätysohje: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Teet ja rouheet

Kotimaiset teet ja rouheet

Vastuullisuus

Mettä Nordic teet ja rouheet ovat kestävämpi valinta sillä ne on valmistettu täysin luonnosta peräisin olevista raaka-aineista jotka ovat tärkeitä pölyttäjille.

METTÄ nordic teet ja rouheet valmistetaan Suomessa täysin luonnollisista kotimaisista raaka-aineista. Teet ja rouheet valmistetaan kukista ja yrteistä. Raaka-aineet viljellään ilman torjunta-aineita tai kerätään villeinä metsistä. Viljellyt ja villit kukkivat kasvit ovat tärkeitä pölyttäjille, joilla on tärkeä rooli luonnon monimuotoisuudelle. Tuotteiden viljely, valmistus ja pakkaus työllistävät ketjussa ihmisiä monessa pienessä kotimaisessa yrityksessä. Tuotteet pakataan täysin kompostoituviin uudelleensuljettaviin pakkauksiin, joissa on kompostoituvat etikettitarrat. Myyntierälatikot on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista.