Pakkauskoot: 98-104cm, 110-116cm, 122-128cm, 134-140cm, 146cm-152cm koot.
Ainesosat:

PureWaste Textile/kangas

Kierrätysohje: Tekstiilikierrätys. Tuotteille annetaan hoito-ohjeet ja käytetyt Pure Waste tekstiilit voi palauttaa takaisin.

SP Prince Dino Baby t-paita

Tilauksesta tehdyt t-paidat

Vastuullisuus

Superpoika t-paita on kestävämpi valinta, sillä kierrätetyistä materiaaleista tehty tuote säästää luonnonvaroja, eikä tuotehävikkiä synny tilauksesta valmistettujen tuotteiden ansiosta.

Superpoika t-paita on tilauksesta tehtävä, Suomessa painettu ja kierrätysmateriaaleista valmistettu T-paita jossa on Superpojan oma design. Painatus tehdään Suomessa Kornit-printtereillä, vesipohjaisilla NeoPigment™ väreillä, jotka eivät sisällä raskasmetalleja, formaldehyydiä tai Alkylphenol Ethoxylateja (APE). Painatuksesta ei synny jätettä tai toksisia savuja, eikä prosessissa käytetä vettä. Käytössä on Pure Wasten paidat, joiden tuotantoprosessissa käytetty energia on tuotettu tuuli- ja aurinkovoimalla.

Painotalo käyttää uusiutuvista energianlähteistä tulevaa sähköä.

 

Pure Waste-tuotteet tuodaan Suomeen meriteitse, pikakuljetukset toteutetaan lentorahtina. Rahtausta varten tuotteet pakataan isommissa erissä muovipusseihin sekä pahvilaatikoihin, jotka kierrätetään tuotteiden saavuttua Suomeen. Valmiin tuotteen kuljettaa Suomen sisällä Matkahuolto ja kansainvälisesti DHL. Tuotteet pakataan muoviseen lähetyspussiin. Elinkaaren päättyessä tuotteen voi kierrättää tai palauttaa Pure Wastelle. Palautettua tekstiiliä käytetään tuotekehitykseen, jossa etsitään tuotteille uusia käyttötarkoituksia, kuten komposiitin valmistus.