Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Pakkauskoot: Tuotteet myydään kappaleittain, á 30g
Ainesosat: Vesi, kerma, riisi, jyttejauho, gluteeniton jauhoseos (maissitärkkelys, riisijauho, perunajauho, modifioitu perunatärkkelys, sokerijuurikaskuitu, sokeri, sakeuttamisaineet (guarkumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumalginaatti, pektiini), nostatusaineet (glukonodeltalaktoni, natriumbikarbonaatti), kivennäisaine (rauta), vitamiinit (tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo)), rypsiöljy, suola.
Kierrätysohje: Pakkaus voidaan kierrättää keräyskartonkina. Soveltuu myös energiajätteeksi.

Gluteeniton riisipiirakka

Kotimainen käsinleivottu gluteeniton riisipiirakka

Vastuullisuus

Rönttösrouvan leipomotuotteet ovat kestävämpi valinta, koska niiden valmistuksessa on erityisesti kiinnitetty huomiota ylituotantoon ja hävikkiin.

Rönttösrouvan käsinleivotut tuotteet valmistetaan Helsingissä ja Järvenpäässä yrityksen omissa pienissä leipomoissa. Tuotannossa käytetään pääosin kotimaisia raaka-aineita, eikä tuotteissa käytetä lisäaineita. Toimitusmatkat on pyritty optimoimaan ja näin minimoimaan kuljetuksesta johtuvat päästöt. Tuotantopisteissä lajitellaan kierrätysjäte. Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta ja kaikenlaiset ja -näköiset tuotteet päätyvät myyntiin. Näin ruokahävikki on saatu minimoitua lähes olemattomaksi.