Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja ja voita lahjakortti Holmastolle!

Categories , Vastuullisuuden avainsanat: ,
Pakkauskoot: 100 ml
Ainesosat: Murskattu kokonainen mustikka (40%), vesi, makeuttava omenauute, mustikkamehu (10%), sitruskuitu, sitruunatäysmehu, luontaiset aromit, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Kierrätysohje: Purkin kansi on alumiinia ja kierrätetään metallinkeräykseen. Purkki on kaksikerroksinen: kartonkikerros repäistään irti repäisykohdasta ja kierrätetään kartonginkeräykseen, muovipurkki muovikansineen muovinkeräykseen. Jos muovinkeräystä ei ole, kierrätetään se polttojätteeseen.

Villimustikka marjashotti

Juotava Berrie Villimustikka valmistetaan Suomessa, kokonaisista marjoista.

Vastuullisuus

Roberts Berrie on kestävämpi valinta, koska se on paikallisesta sadosta valmistettua superruokaa, jolla on positiivisia terveysvaikutuksia ja sen pakkaus on täysin kierrätettävä.

Roberts Berrie on kokonaisista marjoista valmistettu marjashotti. Tuote valmistetaan Turussa pohjoisen alueen marjoista, joiden alkuperämaa vaihtelee satokausien mukaan. Pohjoisen alueen marjat sisältävät runsaasti polyfenoliyhdisteitä joiden päivittäisen nauttimisen terveyshyödyistä on useita tutkimuksia ja niitä voidaan kutsua superruuaksi, joka tulee läheltä.