Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Categories , Vastuullisuuden avainsanat: ,
Pakkauskoot: 100 ml
Ainesosat: Vesi, kokonainen mustikka (15 %), mustikkamehu (15 %), granaattiomenamehu (15 %), makeuttava omenauute, proteiini (kollageenipeptidi PEPTAN B), sitruunamehu, sitruskuitu, luontainen aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Kierrätysohje: Purkin kansi on alumiinia ja kierrätetään metallinkeräykseen. Purkki on kaksikerroksinen: kartonkikerros repäistään irti repäisykohdasta ja kierrätetään kartonginkeräykseen, muovipurkki muovikansineen muovinkeräykseen. Jos muovinkeräystä ei ole, kierrätetään se polttojätteeseen.

Villimustikka & Granaattiomena +Proteiini marjashotti

Roberts Berrie

Berrie +proteinissa on pohjoisen supermarja villimustikkaan yhdistetty runsaasti proteiinia.

Categories , Vastuullisuuden avainsanat: ,

Vastuullisuus

Roberts Berrie on kokonaisista marjoista valmistettu marjashotti. Tuote valmistetaan Turussa pohjoisen alueen marjoista, joiden alkuperämaa vaihtelee satokausien mukaan. Pohjoisen alueen marjat sisältävät runsaasti polyfenoliyhdisteitä joiden päivittäisen nauttimisen terveyshyödyistä on useita tutkimuksia ja niitä voidaan kutsua superruuaksi, joka tulee läheltä.

Roberts Berrie on kestävämpi valinta, koska se on paikallisesta sadosta valmistettua superruokaa, jolla on positiivisia terveysvaikutuksia ja sen pakkaus on täysin kierrätettävä.