Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Categories , Vastuullisuuden avainsanat: ,
Pakkauskoot: 100 ml
Ainesosat: Vesi, kokonainen lakka (14 %), kokonainen tyrni (12 %), makeuttava omenauute, omenasose, kollageenihydrolysaatti (VERISOL ®), sitruunamehu, sitruskuitu, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Kierrätysohje: Purkin kansi on alumiinia ja kierrätetään metallinkeräykseen. Purkki on kaksikerroksinen: kartonkikerros repäistään irti repäisykohdasta ja kierrätetään kartonginkeräykseen, muovipurkki muovikansineen muovinkeräykseen. Jos muovinkeräystä ei ole, kierrätetään se polttojätteeseen.

Roberts Berrie Lakka & Tyrni +Kollageeni

Roberts Berrie

Berrie +Beauty sisältää lakkaa, tyrniä ja VERISOL-kollageenihydrolysaattia. Kollageeni on tärkeä ihmisen tukikudosten ja ihon proteiini.

Categories , Vastuullisuuden avainsanat: ,

Vastuullisuus

Roberts Berrie on kokonaisista marjoista valmistettu marjashotti. Tuote valmistetaan Turussa pohjoisen alueen marjoista, joiden alkuperämaa vaihtelee satokausien mukaan. Pohjoisen alueen marjat sisältävät runsaasti polyfenoliyhdisteitä joiden päivittäisen nauttimisen terveyshyödyistä on useita tutkimuksia ja niitä voidaan kutsua superruuaksi, joka tulee läheltä.

Roberts Berrie on kestävämpi valinta, koska se on paikallisesta sadosta valmistettua superruokaa, jolla on positiivisia terveysvaikutuksia ja sen pakkaus on täysin kierrätettävä.