Photo by Scott Goodwill on Unsplash

Photo by Nina Luong on Unsplash

Retkeilyvaruste vuokraus- ja myyntialusta

RetkiRent on retkeilyn harrastajien ja ammattilaisten varustevuokraamo, joka toimii vertaiskaupan periaatteella. Alustalla voi antaa vuokralle omia retkeilyvarusteita tai vuokrata varusteita muilta. Vuokraamisen lisäksi RetkiRent-palvelussa voi myös myydä retkeilyvarusteita ja tarjota retkeily- ja luontomatkailupalveluja.

Vastuullisuus

RetkiRent on kestävämpi valinta, koska se mahdollistaa jo valmistettujen ja hankittujen tuotteiden käyttöasteen lisääntymisen.

RetkiRent on retkeilyn harrastajien ja ammattilaisten varustevuokraamo, joka toimii vertaiskaupan periaatteella. Alustalla voi siis antaa vuokralle omia retkeilyvarusteita tai vuokrata varusteita muilta. Tavoitteena on lisätä tuotteiden käyttöastetta. Yksityishenkilöt voivat myös myydä, antaa ilmaiseksi, etsiä tai vaihtaa varusteita tai muuta retkeilyyn liittyvää, kuten retkeily- ja luontomatkapalveluita.

Vuokraaja ja vuokranantaja sopivat keskenään tavaroiden lähettämisestä tai noudosta ja pakkaamisesta kuljetusta varten. RetkiRentin käyttäjille on tarjolla vuokrasopimus, joka takaa sekä vuokranantajalle että vuokraajalle reilun sopimuksen.

RetkiRent toimii Amazon AWS pilvipalvelimella, joka käyttää tällä hetkellä 65-prosenttisesti uusiutuvia energianlähteitä.

Suunnitteilla on kierrätysmateriaalista valmistettu uudelleenkäytettävä lähetyspussi, jonka käyttäjät voivat ostaa palvelusta ja käyttää vuokrattavien tuotteiden lähettämiseen.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen