Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Pakkauskoot: 50 ml
Ainesosat: Argania Spinosa Kernel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citral**,Limonene**, Linalool** **) natural elements of the Grapefruit essential oil.99,5% Organic, 0,5% Natural
Kierrätysohje: Muovikeräykseen, kierrätysmerkki 1

Puhdas Arganöljy, Greipintuoksu

Okabo Organics

100% puhdas Arganöljy on luomu luonnontuote, johon on lisätty greippiöljyä eikä se sisällä kemikaaleja, parabeeneja, säilöntäaineita tai mitään keinotekoista.

Vastuullisuus

Okabo Organics on kotimainen luomuarganöljyyn erikoistunut luonnonkosmetiikkasarja, jonka missio on yksinkertaistaa naisten ihonhoitorutiineja. Arganöljyn ostetaan suoraan Naisten osuuskunnalta Marokosta, ilman välikäsiä, eikä hinnasta tingitä. Tuottajaosuuskunnalla on USDA ja Ecocert- sertifikaatit, joten arganöljy on luomusti tuotettua. Öljyt pakataan kierrätettävään lasipolymeeripulloon, jonka valmistuksen hiilijalanjälki on pienempi, kuin esim. vastaavan PET-pullon jalanjälki. Pumput ovat kierrätettävää PP.tä. Liikaa pakkaamista myös vältetään: arganöljyt ja muut tuotteet toimitetaan ilman päällyskartonkia. Okabo Organics on kestävämpi valinta, sillä raaka-aineet ovat luomuviljeltyjä, tuotannon sosiaalinen vastuu on otettu huomioon, ja pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.