Pöhiskö aurinko­ilma­keräimet

Aurinkoenergialla toimivat aurinkoilmakeräimet, jotka tuottavat lämpöä ja joita voi käyttää myös viilennykseen

Vastuullisuus

Pöhiskö-aurinkoilmakeräimet ovat kestävämpi valinta, sillä ne vähentävät fossiilisten energianlähteiden kulutusta lämmityksessä ja viilennyksessä.

Pöhisköjen valmistus

Pöhiskö-tuoteperhe on kehitetty lisälämmönlähteeksi ympäri vuoden, sekä pitämään talvet kylmillään olevien rakennusten sisäilma kuivana. Pöhisköt valmistetaan käsityönä Juukassa käyttäen pääasiassa kotimaassa valmistettuja komponentteja, joista suurin osa hankitaan naapurikunnista. Valmiit tuotteet pakataan kierrätettävään pahvilaatikkoon. Logistiikka tapahtuu keskitetysti yhdestä varastosta, jolloin tuotteita ei tarvitse siirrellä, vaan ne lähetetään Posti Green -palvelulla suoraan käyttäjälle.

Aurinkoilmakeräimien käyttö

Pöhiskö-aurinkoilmakeräimet toimivat täysin auringon voimalla ja tuottavat lämpöä ilman muita energialähteitä. Ne tukevat myös muita lämmitysmuotoja pienentämällä energiankulutusta rakennuksissa, joissa peruslämpö pidetään yllä sähköllä. Pöhiskö on markkinoiden ainoa aurinkoilmakeräin, jota voidaan kesällä käyttää myös viilennykseen. Tuotteet on suunniteltu ja testattu Suomessa, joten ne kestävät hyvin Suomen olosuhteet – Pöhiskön käyttöikä on yli 20 vuotta. Käyttöikää voi pidentää entisestään korvaamalla kuluvat osat.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen