Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Pöhiskö aurinko­ilma­keräimet

Aurinkoenergialla toimivat aurinkoilmakeräimet, jotka tuottavat lämpöä ja joita voi käyttää myös viilennykseen.

Vastuullisuus

Pöhiskö-aurinkoilmakeräimet ovat kestävämpi valinta, sillä ne vähentävät fossiilisten energianlähteiden kulutusta lämmityksessä ja viilennyksessä.

Pöhisköjen valmistus

Pöhiskö-tuoteperhe on kehitetty pitämään talvet kylmillään olevien rakennusten sisäilma kuivana sekä lisälämmönlähteeksi ympäri vuoden. Pöhisköt valmistetaan käsityönä Juukassa käyttäen pääasiassa kotimaassa valmistettuja komponentteja, joista suurin osa hankitaan naapurikunnista. Valmiit tuotteet pakataan kierrätettävään pahvilaatikkoon. Logistiikka tapahtuu keskitetysti yhdestä varastosta, jolloin tuotteita ei tarvitse siirrellä, vaan ne lähetetään Posti Green -palvelulla suoraan käyttäjälle.

Aurinkoilmakeräimien käyttö

Pöhiskö-aurinkoilmakeräimet toimivat täysin auringon voimalla ja tuottavat lämpöä ilman muuta energialähdettä. Ne tukevat myös muita lämmitysmuotoja pienentämällä energiankulutusta rakennuksissa, joissa peruslämpö pidetään yllä sähköllä. Pöhiskö on markkinoiden ainoa aurinkoilmakeräin, jota voidaan kesällä käyttää myös viilennykseen. Tuotteet on suunniteltu ja testattu Suomessa, joten ne kestävät hyvin Suomen olosuhteet – Pöhiskön käyttöikä on yli 20 vuotta. Käyttöikää voi pidentää entisestään korvaamalla kuluvat osat.