Categories , Vastuullisuuden avainsanat: , , ,
Ainesosat:

Hopeiset vanhat aterimet, joiden hopea on useimmiten pitoisuudeltaan 830 tai 916 sekä käytöstä poistetut suomalaiset kolikot.

Kierrätysohje: Jalometallit voi sulattaa uudelleen käyttöön, muut metallit voi viedä metallinkierrätykseen.

Uusio- ja pennikorut

Käsityönä valmistetut kierrätyskorut

Vastuullisuus

EKORUn korut ovat kestävämpi valinta, sillä niiden valmistuksessa noudatetaan pitkälti kiertotalouden periaatteita.

EKORUn uusio- ja pennikorut syntyy vanhoista hopeisista aterimista sekä käytöstä poistetuista suomalaisista kolikoista. Korujen valmistus onnistuu myös asiakkaan omista materiaaleista. Tampereella käsityönä valmistettujen korujen suunnittelussa pyritään ajattomaan muotoiluun. Koruntekijä itse valmistaa suuren osan korunosista, kuten esimerkiksi hopeiset lenkit ja korvakorukoukut. Näistä osa on oman korutuotannon ylijäämämateriaalia.

Tilattu hopea tulee kotimaiselta yritykseltä, joka kerää kierrätykseen jalometalliromua. Jalometalliromu sulatetaan, jalostetaan ja käytetään raaka-aineena hopealankaan. Joissain kolikkokoruissa käytetään messinkisiä lenkkejä, jotka valmistetaan messinkilangasta. Korut pakataan pahvisiin rasioihin jotka voi kierrättää pahvinkeräyksessä.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen