Categories , Vastuullisuuden avainsana:

Myymälä ja verkkokauppa

Tavararahaksi.fi on kiertotalouspalvelu, joka mahdollistaa käytettyjen tavaroiden ostamisen helposti joko myymälästä Espoosta tai verkkokaupasta.

Vastuullisuus

Tavararahaksi.fi on kestävämpi valinta, sillä tarjoamalla matalan kynnyksen kiertotalouspalveluita helpotetaan ihmisten siirtymistä kiertotalouteen, jolla saadaan pidettyä tuotteisiin sidotut resurssit kierrossa pidempään.

Tavararahaksi.fi on kiertotalouspalvelu, joka mahdollistaa käytettyjen tavaroiden ostamisen helposti joko myymälästä Espoosta tai verkkokaupasta. Espoon myymälä on hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä.

Myytävät tuotteet ovat yrityksen myyntipalvelun kautta tulevia tuotteita. Tuotteet kuvataan ja kuntoarviossa mainitaan kaikki käsittelyssä havaitut virheet/erikoisuudet, joten asiakas voi tehdä tietoisen ostopäätöksen. Yrityksen liiketoiminta perustuu kiertotaloudelle ja tavoitteena on pitää tuotteiden valmistukseen käytetyt resurssit pidempään kierrossa, jolloin tarve uusien resurssien hyödyntämiselle vähenee.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen