Ohoi! -suklaalevyt

Ohoi! -suklaalevyt ovat vegaanisia, luomutuotettuja suklaalevyjä.

Valikoimassa: Pehmeä vaalea, Valkoinen vanilja, Hasselkrokantti, Kahvi ja karamelli, Mausteinen ja rapea

Vastuullisuus

Ohoi! -suklaat ovat kestävämpi valinta, sillä niiden sisältämien Reilun kaupan raaka-aineiden tuottajilla on mahdollisuus saada työstään kunnollinen elanto. Lisäksi tuotteen raaka-aineet on luomuviljeltyjä eivätkä suklaat sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Ohoi! -suklaalevyt ovat vegaanisia, luomutuotettuja suklaalevyjä.

Kaakaopavut ovat täysin jäljitettäviä ja tulevat Dominikaanisesta tasavallasta ja Perusta.
Kaakaolla, ruokosokerilla, vaniljalla, inuliisilla, kanelilla, mausteneilikalla, kardemummalla ja inkiväärillä on Reilu kauppa-sertifiointi.

Reilu kauppa kouluttaa ja tukee viljelijöitä kestävässä maanviljelyssä: edesauttaen haitallisten kemikaalien käytön rajoittamista, liiallisen vedenkulutuksen vähentämistä ja maaperän köyhtymisen välttämistä. Tuotteesta maksetaan viljelijälle vähintään takuuhinta, joka kattaa ympäristön ja ihmisten kannalta kestävän tuotannon kustannukset. Takuuhinta on viljelijälle turvaverkko maailmanmarkkinahintojen heilahteluja vastaan. Tämän lisäksi kaakaosta maksetaan Reilun kaupan lisää, joka on tarkoitettu koko yhteisöä kehittäviin hankkeisiin.

Suklaiden luomumerkintä kertoo siitä, että raaka-aineet viljellään ilman kemiallisia torjunta-aineita ja keinolannoitteita, ravinteita kierrättäen ja luonnonvaroja säästäen, sekä eliölajien monimuotoisuutta vaalien ja maan kasvukuntoa parantaen.

Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, jolloin sen ympäristöjalanjälki on huomattavasti pienempi kuin eläinperäisiä ainesosia sisältävien tuotteiden.

Suklaat valmistetaan Sveitsissä, jossa työntekijöiden oikeuksia kunnioitetaan ja hyvinvoinnista huolehditaan pääsääntöisesti hyvin. Suklaa on pakattu paperipakkaukseen, joka on helposti kierrätettävissä.