Pakkauskoot: –
Ainesosat:

Kierrätysohje: –

Second Hand & Vintage - verkkokauppa

Monipuoliset kestävän pukeutumisen palvelut.

Vastuullisuus

Niin Mua pukeutumisen palvelut ovat kestävämpi valinta, sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaan ja koko tekstiilin elinkaari on huomioitu eikä jätettä synny. Pidentämällä tuotteen elinkaarta saadaan siihen valmistuksen aikana sidotut resurssit pysymään kierrossa pidempään eikä uusia kuituja ja resursseja tarvita, jolloin luonnonvaroja säästyy.

Niin Mua pukeutumisen palvelut tarjoavat second hand ja Vintage vaatteita ja asusteita, tuotteiden modifiointi- ja korjauspalveluita, pukeutumisneuvontaa sekä juhlapukujen vuokrausta. 

Yritys on erikoistunut kotimaisiin ja korkealaatuisiin Second Hand & Vintage -vaatteisiin ja asusteisiin. Valikoima koostuu huolella kirpputoreilta, vertaisverkkokaupoista sekä suorina asiakasostoina hankituista vaatteista ja asusteista. Hankinnoissa suositaan Suomessa valmistettuja tuotteita sekä tuotteita, joiden valmistusmaa ei kuulu vaatetusalan tuotannon eettisiin ongelmamaihin. 

 

Mikäli tuote kaipaa pesua Niin Mua:lle tullessaan, se pestään energiaa säästävällä ohjelmalla. Pesussa huuhteluaineena käytetään pyykkietikkaa. Niin Mua ottaa vastaan myös kierrätettävää tekstiiliä, joka ei enää kelpaa korjattunakaan vaatetuskäyttöön ja toimittaa sen kotimaiselle yhteistyökumppanilleen, joka valmistaa niistä uusia tuotteita. Verkkokauppatoimitukset pakataan pääosin kierrätettyihin tai kierrätysmateriaalista valmistettuihin pakkauksiin. Kuljetuspalveluna käytetään Posti Green kuljetuspalvelua.