Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Ainesosat: 50% puuvilla, 50% polyesteri
Kierrätysohje: Kaikki TAUKO-myymälöistä tai verkkokaupasta ostetut tuotteet voidaan palauttaa myymälään, jossa ne muokataan seuraavaa elinkaarta varten.

Katso yrityksen vaikuttavat Planet Act -teot.

Naistenvaate­mallisto

Uusiokäytetyistä poistotekstiileistä valmistettu naistenvaatemallisto

Vastuullisuus

TAUKO naistenvaatemallisto on kestävämpi valinta sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaan ja mahdollistaa tekstiileille uuden elinkaaren tavalla joka kestää aikaa ja käyttöä.

TAUKO naisten vaatemallisto on valmistettu uusiokäytetyistä suomalaisista tekstiilihuoltoyritysten poistotekstiileistä ja ne luovat toisen elinkaaren hotelli-, ravintola- sekä terveydenhuoltoalan tekstiileille. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja suunnittelussa painotetaan vaatteen ajattomuutta sekä käyttöikää. TAUKO tuotteet ommellaan pienessä perheyrityksessä Virossa lähituotantona. Tekstiilit värjätään Kyrökoskella käyttäen Öko-Tex ja GOTS-standardien mukaisia värejä, mikä varmistaa sen, ettei niissä ole haitallisia kemikaaleja. Materiaalit ovat kovaa kulutusta kestäviä sekoitekankaita, joissa on 50% puuvillaa ja 50% polyesteriä ja niille uuden elinkaaren luominen paikallisesti on tärkeää. Käytetyille TAUKO-vaatteille tarjotaan huolto- ja korjauspalveluita ja tuotteet voi palauttaa takaisin TAUKOlle, jolloin se muokataan uudelleen käyttöön. Tuote-erät ovat pieniä, jolloin ylijäämää ei synny.