Categories , Vastuullisuuden avainsana:

Myyntipalvelu

Tavararahaksi.fi on kiertotalouspalvelu, joka mahdollistaa käytettyjen tavaroiden ostamisen helposti joko myymälästä Espoosta tai verkkokaupasta. Espoon myymälä on hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä.

Vastuullisuus

Tavararahaksi.fi myyntipalvelu on kestävämpi valinta, sillä tarjoamalla matalan kynnyksen kiertotalouspalveluita, helpotetaan ihmisten siirtymistä kiertotalouteen, jolla saadaan pidettyä tuotteisiin sidotut resurssit kierrossa pidempään.

Tavararahaksi tarkistaa tavarat ja niiden myyntikelpoisuuden, hinnoittelee ja myy ne asiakkaan puolesta. Myynnistä tilitetään 50% myyjälle. Sovitussa myyntiajassa myymättä jääneet tavarat kierrätetään tai sovitaan asiakkaan kanssa jatkosta.

Yrityksen liiketoiminta perustuu kiertotaloudelle ja tavoitteena on pitää tavaroiden valmistukseen käytetyt resurssit pidempään kierrossa, jolloin tarve uusien resurssien hyödyntämiselle vähenee.

Asiakkaiden puolesta hoidetaan myös suoraan kierrätykseen menevät tavarat. Kierrätysyhteistyökumppani ensisijaisesti priorisoi materiaalien uudelleenkäyttöä, seuraavaksi kierrättää ja viimeisenä jätteet hyödynnetään energiantuotantoon.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen