Pakkauskoot: Safety Razor: Varsi 10,8 cm, paino 120g, Sheivaussaippua: paino 70g, Vaihtoterät: paino 5g
Ainesosat:

Safety Razor: Ruostumaton teräs
Vaihtoterät: Ruostumaton teräs
Sheivaussaippua INCI: Vesi (Aqua), Kookosöljy (Sodium cocoate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus annuus sedate), Rapsiöljy (Sodium canolate), Oliiviöljy (Sodium olivate), Sheavoi (Sodium sheabutterate), Eteerinen jasmiiniöljy (Jasminum officinale oi), Vaniljan eteerinen öljy (Parfum), Pinkki Mica jauhe (Titanium dioxide, Chromium oxide green, mica, Tin Oxide)”

Kierrätysohje: Safety Razor ja vaihtoterät hävitetään metallinkeräykseen kierrätettäväksi. Pahvipakkaus kierrätetään pahvinkeräykseen.

Muoviton kestohöyläsetti

Metallinen kestohöylä, terät sekä luonnonkosmetiikkaa oleva sheivaussaippua

Vastuullisuus

Pink Flamingo Safety Razor Kit on kestävämpi valinta sillä se on tehty kestämään käyttöä ja sillä voi korvata useita kertakäyttö- sekä elektroniikkatuotteita.

Pink Flamingo Safety Razor Kit on aloituspakkaus ihokarvojen ajamiseen kestotuotteilla. Pakkaukseen kuuluu yksi Pink Flamingo Safety Razor kestohöylä, 5 kpl vaihtoteriä ja yksi sheivaussaippuapala. Kestohöylä ja vaihtoterät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Höylä valmistetaan Kiinassa ja vaihtoterät Egyptissä. Höylä on kestävä ja ainoastaan terät vaihdetaan tarpeen mukaan. Vaihtoterät kierrätetään metallinkeräykseen, jolloin kaikki materiaali saadaan takaisin kiertoon.

Sheivaussaippua on kotimaista pientuotantoa, jonka hukkaprosentti on lähes nolla. Saippua valmistetaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista. Tuotannossa käytetään uusiutuvaa energiaa, jonka alkuperä on aurinko-, tuuli- ja vesivoima. Palamuotonsa ansiosta tuote on hyvin riittoisa eikä siitä jää käytön jälkeen mitään jäljelle. Tuotteet on pakattu kierrätettävään pahviin.