Pakkauskoot: 60 ml
Ainesosat:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olive Squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Humus Extract, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil, Betaine
*Luomulaatuinen

Kierrätysohje: Biohajoava kartonkirasia kartonkikierrätykseen, ’rakkauskirje’ paperinkierrätykseen

Infinity metsämikrobi öljypuhdistuskakku

Monikäyttöinen, palamuotoinen ja luomulaatuinen ihonhoitotuote kasvoille.

Vastuullisuus

Luonkos Infinity Metsämikrobinen Öljypuhdistuskakku on kestävämpi valinta sillä se korvaa monta muuta tuotetta ja sen raaka-aineet ovat luonnollisia eivätkä ne lisää haitallisia päästöjä vesistöihin.

Infinity metsämikrobinen öljypuhdistuskakku kasvoille on valmistettu Naantalissa käsityönä. Se on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoa eli sillä on mahdollista korvata monta muuta tuotetta. Valmistukseen käytetään vain luonnosta peräisin olevia ja vegaanisia raaka-aineita. Tuotantoprosessissa käytetään vain hyvin vähän vettä, ainoastaan valmistusastiat pestään. Hävikkiin on kiinnitetty huomiota, eikä hävikkiä juuri synny. Mahdolliset hävikkierät myydään outlet-myynneissä, käytetään itse tai kompostoidaan. Tuotannossa käytetään 100% uusiutuvaa energiaa, joka koostuu vesi-, tuuli- ja aurinkovoimasta. Öljypuhdistuskakut pakataan pahvisiin pakkauksiin, jotka painetaan elintarvikevärein.