Pakkauskoot: Vaihtelee tuotteittain
Ainesosat:

Kotimaiset, luonnolliset raaka-aineet. Kaikki marjat, yrtit sekä sienet tulevat Suomesta muutamaa merisuolaa, inkivääriä ja ravintohiivahiutaleita lukuunottamatta, joita ei ole saatavilla kotimaisena.

Kierrätysohje: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Mausteet ja makeutustuotteet

Kotimaiset mausteet ja makeutustuotteet

Vastuullisuus

Mettä Nordic mausteet ja makeutustuotteet ovat kestävämpi valinta sillä ne on valmistettu täysin luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ja ne hyödyntävät myös villinä kasvavia marjoja, sieniä ja yrttejä sekä metsäteollisuuden hukkavirtoja.

METTÄ nordic mausteet ja makeutustuotteet valmistetaan Suomessa täysin luonnollisista raaka-aineista. Kaikki marjat, yrtit sekä sienet tulevat Suomesta muutamaa merisuolaa, inkivääriä ja ravintohiivahiutaleita lukuunottamatta, joita ei ole saatavilla kotimaisena. Merisuola hankitaan Ranskasta ja Norjasta suoraan tuottajilta. Norjalainen merisuola tulee perheyritykseltä, joka käyttää vain uusiutuvaa energiaa tuotannossa. Raaka-aineet viljellään ilman torjunta-aineita tai kerätään villeinä metsistä. Makeutustuotteiden xylitol valmistetaan kotimaisen puuteollisuuden hukkavirroista. Tuotteiden viljely, valmistus ja pakkaus työllistävät ketjussa ihmisiä monessa pienessä kotimaisessa yrityksessä. Tuotteet ovat hyvin säilyviä, jolloin ruokahävikki pienenee, esimerkiksi kuivatusta Nokkospestosta voi valmistaa juuri sellaisen määrän kerralla kuin tarvitsee. Tuotteet pakataan täysin kompostoituviin uudelleensuljettaviin pakkauksiin, joissa on kompostoituvat etikettitarrat. Myyntierälatikot on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista.