Pakkauskoot: 300 ml
Ainesosat:

ALCOHOL DENAT. Haihtuva etanoli, joka keventää voiteen tuntua iholla.
AQUA Vesi.
GLYCERIN Ihoa kosteuttava ainesosa.
GLYCERYL LAURATE Hoitaa ihoa.
ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER Muodostaa paksuntavan geelin ja parantaa tuotteen koostumusta.
TETRAHYDROXYPROPYL
ETHYLENEDIAMINE Neutraloi tuotteen pH:ta.

Kierrätysohje: Muovipakkausten pullo ja korkki ovat eri muovilaatua (HDPE ja PP). Huuhtele pakkaus kylmällä vedellä, irrota korkki pullosta ja laita molemmat muovinkeräykseen.

LV käsidesinfiointigeeli

Kotimainen hajusteeton, väriaineeton ja vegaaninen käsidesifiointigeeli, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Vastuullisuus

LV käsidesi on kestävämpi valinta, sillä se valmistetaan uusiutuvalla energialla ja pakkauksen muovin määrää on vähennetty.

LV käsidesi on kotimainen hajusteeton, väriaineeton ja vegaaninen käsidesifiointigeeli, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteen sisältämä etanoli on peräisin pääsääntöisesti Suomesta, mutta toimittajalla on tarpeen mukaan oikeus lisätä tähän myös ulkomailta ostettua etanolia. Tuotteen sisältämä vesi on peräisin Heinävedeltä. 

LV käsidesillä on Avainlippumerkki. Merkki myönnetään tuotteelle jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Tämä kattaa mm. raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja alihankinnat. Käsidesi on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Käsidesi valmistetaan tuotantolaitoksessa, jossa käytetään tuulivoimalla tuotettua uusiutuvaa energiaa. Tuotantolaitoksella ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, joka määrittelee resurssit, prosessit ja menetelmät, joiden avulla organisaatio pystyy noudattamaan sitä sitovia ympäristötavoitteita. Yritys on BSCI Amforin jäsen ja teettää auditointeja toimittajilleen. Käsidesin teho on tutkittu ulkopuolisessa akkreditoidussa laboratoriossa.

Tuotteen pakkaus on valmistettu neitseellisestä muovista, joka varmistaa että tuotteeseen ei tartu hajuja ja sopii näin hajusteyliherkille ihmisille. Kierrätettävä muovipullo on valmistettu Suomessa. Yritys on vähentänyt käytettävän muovin määrän tähän mennessä 3000 tonnia keventämällä pakkauksia. 

Vuodesta 2021 alkaen Heinäveden tehtaiden ja Vantaan Viinikkalan logistiikkakeskuksen välisissä kuljetuksissa on käytetty Neste My Uusiutuva Diesel -polttoainetta. Yrityksen Heinäveden-tehdas työllistää noin 60 henkilöä, ja se on paikkakunnan suurin yksityinen työnantaja.